Winterproof

10 december 2014
Primus houdt je voeten veilig in alle seizoenen, door de Simpatex voering zijn deze schoenen 100% waterdicht.

Werk je in de bouw of agricultuur? Maak kennis met de Primus: de schoen die je op een wel heel comfortabele manier beschermt. Waterproof, zelfs wanneer de schoenen volledig worden ondergedompeld! Daar zorgt het geavanceerde Sympatex® bovenwerk voor. Primus houdt je voeten veilig in alle seizoenen, is lichtgewicht en toch sterk ondersteunend. Zo blijf je de hele dag fit en geconcentreerd op je werk. 

Vochtafvoer

SmartecAir® en Sympatex® transporteren vrijwel onmiddellijk het vocht dat ontstaat wanneer je voeten zweten. Hoe warmer het in de schoen wordt, hoe sneller en efficiënter het vocht verdampt.

Sympatex

Houdt vocht van buiten tegen. [Sympatex] Sympatex® biedt een poriënvrije en waterdichte laag die het binnendringen van vocht, in welke vorm dan ook, afstoot en weerstaat. IJs, regen, smeltende sneeuw en vocht worden zelfs na vele maanden van slijtage afgestoten. Natte, koude voeten kunnen leiden tot vermoeidheid en dat brengt onacceptabele veiligheidsrisico’s met zich mee. Volgens Europese normen is een materiaal waterdicht als het een waterkolom van 1300 mm kan weerstaan. Een Sympatex® membraan weerstaat meer dan 45000 mm! Bij Emma doen wij geen concessies, daarom bieden wij schoenen en laarzen met Sympatex® én SmartecAir® ineen. Er is geen betere combinatie om je voeten droog

te houden.

Specificaties

- SmartecAir® transporteert en verwijdert vocht, zodat de voeten droog blijven.

- Sympatex® blijft waterdicht na maanden van slijtage.

- Bacteriën en geur worden verwijderd door SmartecAir® Sanitized Silver®

- Combineer Emma Hydro-Dry® sokken met Emma Schoenen voor optimale hydro control en comfort.