Next-Generation Safety. Daar staat EMMA voor. Veiligheid staat altijd voorop. Niet alleen voor onze mede werkers en de werknemers in onze schoenenketen, maar uiteraard ook voor onze klanten.

De EMMA schoenen zijn ISO 20345:2011 gecertificeerd. Er vinden dagelijks uitgebreide testen in ons testcentrum plaats. Wij hanteren het VCC principe: Veiligheid, Comfort, Circulariteit. Volgens EMMA is dat de juiste volgorde. Want wie wil er nu duurzame veiligheidsschoenen die niet veilig zijn? Ook hebben we recentelijk de term ‘veiligheid’ wat breder getrokken. We kiezen nu voor veilige voetbescherming, veilige arbeidsomstandigheden én voor veiligheid voor het milieu, ook voor toekomstige generaties. Zo is Next-Generation Safety ontstaan.

We hanteren vijf basisprincipes: de veranderende wereld waar we op inspelen, circulaire processen, continue verbetering, customer involvement en nieuwe technologie. Door op deze vijf pijlers te focussen zijn we "ready for the future". 

READY FOR THE FUTURE

VERANDERENDE WERELD
DE VOLGENDE GENERATIE BANEN KUNNEN WE ALLEEN VEILIG HOUDEN MET NEXT GENERATION SAFETY.
De wereld verandert sneller dan ooit. Dat stelt nieuwe eisen aan de manier waarop we werken en dus ook nieuwe eisen aan veiligheid. Het is niet genoeg om nu veilig te zijn, we willen ervoor zorgen dat we ook in de toekomst
veilig kunnen werken. Altijd. EMMA loopt voorop in nieuwe ontwikkelingen en zal morgen als eerste Veiligheidsschoenen brengen voor banen en werkomstandigheden die we vandaag nog niet eens kunnen voorstellen.
CIRCULAIRE PROCESSEN
NEXT-GENERATION SAFETY IS VEILIGHEID DIE NIET ALLEEN DE DRAGER VAN ONZE SCHOENEN BESCHERMT, MAAR OOK DE WERELD OM HEM HEEN: VEILIG VOOR VOLGENDE GENERATIES
De huidige technologie stelt ons in staat om circulaire producten te ontwerpen, produceren, in te nemen en her te gebruiken. Het is onze verantwoordelijkheid om dat ook te doen. Om de wereld leefbaar te houden en vervuiling en verspilling tegen te gaan, zien we het als onze plicht om circulair te werken.
CONTINUOUS IMPROVEMENT
ZO ONTWIKKELEN WE STEEDS DE VOLGENDE GENERATIE VEILIGHEIDSSCHOENEN. NEXT-GENERATION SAFETY.
We geloven in een proces van continu leren en verbeteren. De circulair feedback loop stelt ons in staat om niet alleen materialen in te zamelen, maar ook continu informatie te verzamelen over onze schoenen. Er gaat geen materiaal meer verloren én er gaat geen kennis meer verloren. Alle inzichten die we zo vergaren delen we met onze klanten en gebruiken we om onze schoenen verder te verbeteren. Innovatie, verbetering en vernieuwing gaat altijd door.
CUSTOMER INVOLVEMENT
NEXT-GENERATION SAFETY IS VEILIGHEID DIE IS AFGESTEMD OP DE INDIVIDUELE WENSEN EN WERKOMSTANDIGHEDEN VAN ELKE GEBRUIKER.
Tot dusver bedenken wij hoofdzakelijk Oplossingen waarvan we denken dat onze klanten ze nodig hebben. Nu gaan we steeds meer samen met onze klanten schoenen ontwikkelen, specifiek voor hun markt en werkomstandigheden. De bouwsector is hiervan een goed voorbeeld. Dat is pas het begin van customer involvement. In de toekomst gaan we steeds meer van massaproduct naar oplossingen op maat.
NEW TECHNOLOGY
UITEINDELIJK STELT NEXT-GENERATION SAFETY DE CONTINUÏTEIT VAN EMMA ALS BEDRIJF VEILIG.
Het verkennen van nieuwe technologieën en de toepassing daarvan zit in ons DNA. Geen techniek omwille van techniek, maar grenzen verleggen omdat we daardoor veiligheid, comfort en serviceniveau voor onze klanten kunnen verhogen. Van materialen innemen tot kennis teruggeven, zo creëren we meerwaarde voor onze klanten en maken we EMMA toekomstbestendig.