Contactmanagement is de term die we gebruiken voor de hoeveelheid grip op verschillende oppervlakken, in verschillende werk- en weersomstandigheden. Precies zoals er een ideaal bandprofiel bestaat voor het rijden op een vlakke, droge ondergrond, bestaat er ook een perfect zoolontwerp. We werken continue aan nog beter contactbeheer door onze zoolprofielen, constructies en materialen steeds verder te perfectioneren.

GRIPFORCE DUO: UITSTEKEND BUITEN

GripForce Duo is een ideale zool voor werkzaamheden in de bouw en landbouw, waarbij je veel tijd buiten doorbrengt. Een unieke samenstelling van zoolprofiel en rubber zorgt voor veel grip en biedt aanzienlijk hoge antislip en tractie op gladde oppervlakten. De vorm en het ontwerp van de zool bepalen het vermogen om modder, sneeuw, grit en andere materialen af te weren. Brede conische groeven in het zoolprofiel aan de onderkant van de schoen zorgen ervoor dat het meeste vuil op de bouwplaats of het veld achterblijft. De zoolinkepingen, met meervoudige gripfunctie, zorgen bij verschillende drukpunten voor een goed contact met de vloer. Hierdoor beweeg je op een natuurlijke manier en kun je zelfs de meest veeleisende klus aan, ongeacht de weersomstandigheden. De energiezone minimaliseert energieverlies en vermindert stress en spanning op de gewrichten. Hiervoor passen we een unieke schokabsorberende technologie toe.

Grip zone
GRIP ZONE
Nitril/PU zool voor extreem werk, olie-, zuur- en hittebestendig, schokabsorberend met energieteruggave.
Energieteruggave
ENERGYTERUGGAVE
Het ontwerp van de anti-vermoeidheidszool geeft energie terug aan die gebieden van de voet waar die het meeste nodig is. Zo worden op een effectieve manier de spanning en stress van het werken op een harde ondergrond verminderd. Hoe minder energie je verbruikt, hoe minder snel je moe wordt.
Stop&Go Zone
Stop&Go Zone
GRIPFORC E zolen, zowel de DUO en Easy Twist overtreffen zelfs de hoogste sliptest-normen. Het honingraatontwerp aan neus en hak biedt maximale grip en stabiliteit bij het plaatsen van de voet en de afzet, waardoor de gewrichten minder worden belast.
Climbing Control Zone
Climbing Control Zone
Specifiek ontworpen ribbels, optimaal geplaatst en geconstrueerd voor maximale grip en stabiliteit bij het beklimmen van ladders.
Ontworpen om puin en aarde los te laten
ONTWORPEN OM AARDE EN PUIN LOS TE LATEN
Brede conische groeven in het zoolprofiel verbeteren het vermogen om aarde en vuil los te laten tijdens dagelijks gebruik. Als je uit de modderige velden komt, zul je de modder niet mee naar huis nemen.

  

  

GRIPFORCE EASY TWIST: UITZONDERLIJK BINNEN.

Deze zool garandeert perfecte antislip bij de meeste werkomstandigheden binnen. Dankzij zijn unieke ontwerp behoudt de Easy Twist zool zijn grip, zelfs bij natte en vette vloeren. Easy Twist zolen blijven veel langer in contact met de vloer dan standaardzolen, ook tijdens een stevige wandeling of sprint (tijdens een noodgeval in het ziekenhuis bijvoorbeeld). De Easy Twist zone zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid bij het uitvoeren van plotselinge bewegingen en manoeuvres. Plotselinge wendingen zijn mogelijk met nog minder energieverbruik. Uit tests blijkt dat met de Emma Easy Twist zool het statisch draaimoment met 35% gereduceerd wordt, wat zorg draagt voor minder spanning op gewrichten met een verminderde kans op blessures.