Næste generations sikkerhed. Det er, hvad EMMA handler om. Sikkerhed kommer altid først. Ikke kun for vores ansatte og medarbejderne i vores skokæde, men også for vores kunder. EMMA sko er ISO 20345:2011 certificeret. Vi gennemfører hver dag omfattende tests i vores testcenter.

Vi anvender SKC-princippet: Sikkerhed, komfort, cirkularitet. EMMA mener, at det er den rigtige rækkefølge. For hvem vil have bæredygtige sikkerhedssko, der ikke er sikre? Vi har også for nylig udvidet forståelsen af begrebet "sikkerhed". Vi vælger nu sikkert fodtøj, sikre arbejdsforhold og sikkerhed for miljøet, også for fremtidige generationer. Sådan opstod "Næste generations sikkerhed".

Vi anvender fem grundlæggende principper: Vi tilpasser os den foranderlige verden, cirkulære processer, løbende forbedringer, kundeinddragelse og ny teknologi. Ved at fokusere på disse fem grundelementer er vi klar til fremtiden.

READY FOR THE FUTURE

Verden i forandring
VI KAN KUN SIKRE NÆSTE GENERATIONS JOB MED NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED.
Verden ændrer sig hurtigere end nogensinde. Det stiller nye krav til måden vi arbejder på og derfor også nye krav til sikkerheden. Det er ikke længere nok at være sikker, vi vil gerne sørge for, at vi kan fortsætte med at arbejde sikkert i fremtiden. Altid. EMMA står i spidsen for nyudvikling, og vil i fremtiden være de første til at lancere sikkerhedssko til funktioner og arbejdsforhold, vi i dag ikke engang kan forestille os.
Cirkulær økonomi
NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED ER SIKKERHED, DER IKKE KUN BESKYTTER DEM, DER BRUGER VORES SKO, MEN OGSÅ VERDEN OMKRING DEM: SIKKERHED FOR FREMTIDIGE GENERATIONER.
Med dagens teknologi kan vi designe, producere, indsamle og genbruge cirkulære produkter. Det er vores ansvar at gøre netop det. For at sikre, at verden forbliver beboelig, og for at forhindre forurening og affald, ser vi det som vores pligt at have en cirkulær tilgang.
Konstant forbedring
SÅDAN FORTSÆTTER VI MED UDVIKLING AF NÆSTE GENERATION AF SIKKERHEDSSKO.
Vi tror på en proces med konstant læring og forbedring. Det cirkulære feedback system giver os ikke kun mulighed for at indsamle materialer, men også løbende at indsamle information om vores sko. Materialer går ikke længere til spilde, og vi går ikke længere glip af ekspertise. Al den information, vi får på denne måde, deler vi med vores kunder, og vi fortsætter med at forbedre vores sko. Innovation, forbedring og fornyelse stopper aldrig.
Kundeinvolvering
NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED ER SIKKERHED, DER ER I OVERENSSTEMMELSE MED BRUGERENS INDIVIDUELLE ØNSKER OG ARBEJDSBETINGELSER.
Indtil nu har vi primært fundet frem til løsninger, som vi tror, vores kunder får brug for. Nu udvikler vi i stigende grad sko sammen med vores kunder, specifikt til deres marked og arbejdsforhold. Byggesektoren er et godt eksempel i denne henseende. Dette er kun begyndelsen på kundeinddragelse. I fremtiden vil vi i stigende grad bevæge os væk fra masseproduktion og gå i retning af kundetilpassede løsninger.
Ny teknologi
I SIDSTE ENDE VIL NÆSTE GENERATIONS SIKKERHED SIKRE EMMAS KONTINUITET SOM VIRKSOMHED.
Det ligger i vores DNA at udforske og anvende nye teknologier Ikke teknologi kun for teknologiens skyld, men for at flytte grænserne for at forbedre kundernes sikkerhed, komfort og serviceniveau. Med alt fra produktvalg til vidensdeling skaber vi merværdi for vores kunder og gør EMMA fremtidssikret.