NYHED! EMMA's DenimX snørebånd

EMMA Safety Footwear har nået en ny milepæl! Det helt nye cirkulære DenimX snørebånd er officielt lanceret. Vi kan kun skabe en verden uden affald, hvis vi arbejder, innoverer og investerer sammen.

At skabe en verden uden affald vil kun ske, hvis vi arbejder, innoverer og investerer sammen. Nu og i fremtiden. Derfor har EMMA Safety Footwear sammen med 3 andre partnere fra Limburg – DenimX, Eurocarbon og Paperwise i fællesskab udviklet et cirkulært produkt: DenimX snørebånd, med en historie bag sig! De er fremstillet af genbrugte jeans og bruges i vores cirkulære sikkerhedssko. Renholdningsvirksomheden Rd4 bidrager også. Det er vores måde at efterlade et positivt fodaftryk på.

VETER SNEAKER DenimX BLAUW
Snørebånd DenimX blå
Jack-Denim-X
Jeans sneaker med DenimX snørebånd
VETER DENIMX GRIJS 123 (124)
Snørebånd DenimX grå

Stærke, bæredygtige, innovative & cool: Snørebånd fremstillet af gamle jeans.

  • Genanvendte jeans
  • DenimX

Se videoen nedenfor og lær mere om vores historie!

– med Roel Cremers (EMMA), Marc Meijers (DenimX) og Peter Gommers (Eurocarbon).

Roel Cremers
Roel Cremers (EMMA)
Marc Meijers (DenimX)
Marc Meijers (DenimX)
Peter Gommers (Eurocarbon)
Peter Gommers (Eurocarbon)

Roel Cremers

En cirkulær økonomi betyder en verden uden affald. Det betyder, at genbruge råvarer og investere sammen for fremtidige generationer. Derfor arbejder DenimX, Eurocarbon, Paperwise og EMMA på et fælles, bæredygtigt produkt.

Læs hele interviewet.

Marc Meijers

DenimX er en bæredygtig virksomhed i Maastricht. Vi har specialiseret os i upcycling af tekstilaffald. Vi leder efter nye, funktionelle måder at bruge alle de tekstiler på, vi smider ud. Fra din egen personlige garderobe til firmauniformer. Er den nye anvendelse altid forudbestemt? Vi er kun i starten af hele dette koncept og denne proces. Mange virksomheder er stadig ikke engang klar over mulighederne.
Så vi tager dem med på denne rejse for at vise dem, hvor meget man kan lave af tekstiler.

Peter Gommers

Én indre motivation, delt af tre organisationer og forenter i et unikt samarbejde. I udviklingen af det nye projekt sætter de fokus på bæredygtighed og cirkularitet. Som pionerer i dette initiativ håber de at opmuntre andre virksomheder, ikke kun nationalt, men også internationalt, til at sortere affald og genbruge råvarer. Peter Gommers, produktudvikler hos Eurocarbon, deler sit syn på bæredygtigt entreprenørskab.