BÆREDYGTIGE STRØMPER

ARBEJDSSTRØMPER

BUSINESS STRØMPER

TERMISKE STRØMPER

KEEP YOUR FEET DRY AND THE OCEAN CLEAN!

HYDRO-DRY® BÆREDYGTIGE STRØMPER

Med disse komfortable Hydro-Dry® bæredygtige strømper er EMMA engageret i at rydde op i havene. Strømperne er fremstillet af genvundet fiskenet og BCI-bomuld*. Så de er ikke kun gode for dine fødder, men også for miljøet! Denne strømpe har fremragende svedtransporterende egenskaber, ESD. Fås i størrelserne 35 til 53.

  • Komfortabel pasform
  • Coolmax® firekanals fibre
  • Desinficeret som standard og er antistatisk
  • Genvundet polyamid med slidstærke fibre
  • Antistatisk/ESD
  • Uden mærkbar tåsøm

*The Better Cotton Initiative (BCI) er en global non-profit organisation og det største bæredygtighedsprogram for bomuld i verden.

LINK TIL HYDRO-DRY® BÆREDYGTIGE ARBEJDSSTRØMPER 

SUPPORTING HEALTHY SEAS
SUPPORTING HEALTHY SEAS
SUSTAINABLE SOKKEN
BÆREDYGTIGE STRØMPER
KEEP YOUR FEET DRY AND THE OCEAN CLEAN!
KEEP YOUR FEET DRY AND THE OCEAN CLEAN!

EMMA Safety Footwear samarbejder med Star Sock, medstifter af Healthy Seas. I 2020 hentede de ikke mindre end 75.000 kg fiskenet op fra havet. Dem anvender de blandt andet til fremstilling af nye, bæredygtige strømper fra EMMA. Vi er stolte over at kunne yde vores bidrag til dette!

Med de bæredygtige Hydro-Dry® arbejdsstrømper har EMMA Safety Footwear taget et nyt skridt på sin bæredygtige rejse. Udover at strømperne er fuldstændig bæredygtige, er emballagemetoden også blevet forbedret: ikke længere plastik, i stedet er alt lavet af FSC-mærket genbrugspapir. På denne måde tager EMMA stadig nye skridt mod en bedre verden.

Se i denne video, hvad EMMA ellers laver med hensyn til bæredygtighed.

EXTREMELY SAFE JUST GOT EVEN SAFER... FOR THE ENVIRONMENT