Fortrolighedserklæring

Du er måske ikke klar over det, men du deler dine personlige data med os. Fra at abonnere på et nyhedsbrev, anmode om information, sende et katalog eller information om skotilpasning. Men bare rolig. Vi behandler dine oplysninger meget omhyggeligt! Det kan du stole på. Vil du vide, hvordan vi håndterer dine fortrolige oplysninger? Læs fortrolighedserklæringen nedenfor, og vi vil med glæde fortælle dig mere.

Hvad betragter vi som persondata?

Er du kunde eller samarbejdspartner hos os, eller er du i kontakt med en af vores kollegaer? Så er der en god chance for, at vi gemmer personlige data. Hvad betragter vi som persondata? Persondata siger noget om dig eller din virksomhed. For eksempel dit fornavn, efternavn, telefonnummer, bopæl eller e-mailadresse. Alt sammen information, der kan knyttes til dig som person.


Hvad bruger vi persondata til?

Vi bruger persondata til forskellige ting. For eksempel:

 • Give information om verdens første cirkulære sikkerhedssko
 • Sende vores katalog
 • Give oplysning om vores tilpasningsservice
 • Give oplysning om semi-ortopædiske korrektioner
 • Tilmelding til Emmas nyhedsbrev


Hvem indsamler vi persondata fra?

Vi indsamler persondata fra alle, som vores medarbejdere har (haft) kontakt med og som har ført til et kundeforhold eller et interesseret kundeemne. Vi beholder disse data, indtil forholdet er afsluttet. Vi indsamler også personoplysninger om potentielle nye medarbejdere, som henvender sig til os i en ansøgningsprocedure eller sender en åben ansøgning. Vi beholder disse data i op til et år efter modtagelsen.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi opbevarer en række oplysninger om dig og den organisation, du arbejder i. Disse kan
opsummeres til følgende:

 • Titel: Hr. eller Fru
 • Initialer
 • Dit for- og efternavn
 • E-mailadresse
 • Firmanavn
 • Industri
 • Stilling
 • Antal medarbejdere
 • Vejnavn og husnummer
 • Postnummer
 • By
 • Land
 • Telefonnummer

Kontakthistorik (hvad der tidligere er diskuteret via telefon, e-mail eller under et møde).

Under tilpasningssessioner på virksomhedens lokation, for- og efternavn, medarbejdernummer, skobredde, skostørrelse og skotype. 


Hvem deler vi personlige data med?

I princippet deler vi ikke dine personoplysninger med tredjeparter. Kun når der er en god grund til det, deler vi dine data med andre. For eksempel i situationer, hvor der er begået svindel eller i forbindelse med retssager. I disse tilfælde har vi pligt til at dele oplysningerne med politiet, retsvæsenet eller et inkassobureau. Der er strenge regler for deling af personlige data. Dem overholder vi naturligvis fuldt ud.

Vi passer godt på dine personlige data.

Altid godt beskyttet

Vi bruger kun sikre datalagringssystemer for at forhindre, at personlige data havner i de forkerte hænder. I tilfælde af, at der sker et brud på datasikkerheden, vil vi straks rapportere dette til den pågældende.


Underskrevet fortrolighedserklæring

Alle vores medarbejdere har ved starten af deres ansættelse underskrevet en kontrakt, som indeholder et separat afsnit om, hvordan persondata skal håndteres. Ved at underskrive kontrakten erklærer de, at de forpligter sig til at sikre fortroligheden af følsomme oplysninger, såsom indholdet af personoplysninger.


Hvordan kan jeg se mine personlige data?

Alle i EU har "ret til adgang" til deres personlige data. Helt konkret betyder det, at du har ret til at se, præcist hvilke af dine persondata, vi opbevarer. Vi tilbyder enkeltpersoner mulighed for at se vores fysiske og online optegnelser og udøve deres "ret til rettelse", hvis disse data er forkerte og skal rettes.


Vores syn på privatlivets fred

Med vores syn på privatlivets fred er persondata i gode hænder. Vi håndterer de oplysninger, vi modtager fra dig som kontaktperson eller dine virksomhedsoplysninger, med den største omhu. I den forbindelse er sikkerhed altid kodeordet. Ud over de personoplysninger, vi er i besiddelse af, har du på grund af din relation med en af vores medarbejdere også selv indflydelse på de data, vi er i besiddelse af. Når du modtager vores nyhedsbrev, kan du afmelde det, hvis du ikke længere ønsker at modtage det. Vi kontrollerer løbende de personoplysninger, vi er i besiddelse af, for at være sikre på, at de ikke er forældede, og at vi altid har de korrekte oplysninger. Dette sikrer også, at vores database altid er opdateret og sikker.


Om denne fortrolighedserklæring

Dette er fortrolighedserklæringen fra Emma Safety Footwear BV. Indholdet heri kan jævnligt ændres. Denne nuværende version er fra 24. maj 2018. Du finder den på www.emmasafetyfootwear.com.


Spørgsmål om fortrolighed?

Vi kan forestille os, at du efter at have læst denne fortrolighedserklæring vil have yderligere spørgsmål om, hvordan vi håndterer dine personlige data. Send en e-mail til info@emmasf.com, og vi vil besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt.