Den ligelige fordeling af kropsvægten mellem fodens for- og bagside er nøglen. Vores sko er designet til at kontrollere fodens position for at maksimere kontakten med gulvet, hvilket øger din generelle balance.

GANGBALANCE

Efter omfattende research, hvor vi har undersøgt tusindvis af individuelle fodscanninger, har vi klarlagt, hvor de vigtigste trykpunkter er i foden. Det er denne viden, vi har brugt til at skabe og perfektionere vores såledesign. Forskellige Emma såler tilbyder forskellige former for fodfæste til en bred vifte af arbejdsmiljøer, både udendørs og indendørs. Men uanset overfladen optimerer alle sålerne kontakten mellem gulv og sko. Det er det, vi kalder den “perfekte balance” – det punkt, hvor bevægelse kræver den mindste indsats. Konstruktionen af Emma fodtøj er designet til at reducere pronation (fodens vridning). Overdreven bevægelse eller pronation kan give ubehag, ømhed, knæproblemer og endda lændesmerter. Optimal fodpositionering er nødvendig, uanset om brugeren går eller står i længere perioder. Skosålen giver komfort og støtte under fødderne og returnerer energi, hvor der er mest brug for det.

Drukpunten
FODENS TRYKPUNKTER
Kropsvægten skal være ligeligt fordelt mellem fodens for- og bagside og maksimere kontakten med gulvet, hvilket øger din generelle balance. I vores omfattende forskning har vi kortlagt fodens nøgletryk og kontaktpunkter for både vores indendørs og udendørs såler.
‘Shank’constructie & Middenvoetstabiliteit
SKAFTKONSTRUKTION OG MELLEMFODSSTABILITET
Robuste skoskafter giver enestående svangstøtte og komfort i langvarigt brug. Større stabilitet i området umiddelbart efter hælen giver optimal vridningskontrol, hvilket reducerer træthed – det kalder vi mellemfodsstabilitet.
Optimale compressie
OPTIMAL KOMPRESSION
Støddæmpning og konstruktion skaber optimal stødabsorbering og returnering af energi til fodens nøglezoner, hvilket holder dig skarpere i længere tid.
Breedte/wijdte
BREDDE
Efter flere års studier af fodens anatomi, inklusive hæl og tæer – sikrer vi den mest behagelige pasform og optimale balance for fødder i alle størrelser, former, længder og bredder.
Dikte Leer
LÆDERTYKKELSE
Tykkere læder giver sig ikke let i skaftet eller bevæger sig til venstre eller højre – selv under tryk. Med en tykkelse på 2,2 mm er Emma sko ekstremt stærke, støttende og giver brugeren den perfekte balance.

STÅENDEBALANCE

Dine fødder bærer den fulde vægt af din krop, mens du står og går. Fordi din krop arbejder imod tyngdekraften, vil den skabe spændinger i dine fødder og ben. Dette kan føre til muskel- og kredsløbsproblemer, medmindre dine sko/støvler er anatomisk designet til at fordele din vægt. Et stærkt skaft sikrer, at inderskoen ikke synker under tryk, men forbliver støttende, hvilket øger energien, mens du bruger den. En bredere ”tåboks” yderst i skoen er beregnet til at imødekomme eventuel hævelse af fødderne, der kan opstå mod slutningen af arbejdet, dag eller nat.

Foruden modeller i flere designs, leverer EMMA også sikkerhedssko til nutidens generation. Friske farver, moderne modeller og frem for alt en høj komfort og optimal sikkerhed garanterer en moderne sikkerhedssko i topkvalitet.