Kontaktkontrol er det udtryk, vi bruger til at beskrive graden af fodfæste på en række forskellige overflader under forskellige arbejds- og vejrforhold. På samme måde, som der er en optimal dækprofil (mønster) til kørsel på en flad, tør overflade, er der også et perfekt såldesign. Innovation, test og perfektionering af sålmønstre og materialer er en del af vores fortsatte engagement i kontaktkontrol.

GRIPFORCE DUO: ENESTÅENDE UDENDØRS

GripForce Duo er en ideel sål til jobs inden for byggeri og landbrug, hvor du tilbringer meget tid udendørs. En unik blanding af PU og gummi er udviklet til at være ekstremt skridhæmmende og give et betydeligt bedre fodfæste og friktionsmodstand på glatte overflader.

Sålens form og design er nøglen til dens evne til at afvise mudder, sne, grus og andre elementer, du kan støde på. Brede, store, men lave riller i bunden af skoen sikrer, at det meste efterlades på stedet eller ude i marken.

Sålens multitraktionspunkter holder kontakten med gulvet ved en række trykpunkter. Du får mulighed for at bevæge dig naturligt og komme videre med dit arbejde, uanset hvor krævende det er og uanset vejret. Energizonen minimerer energitab samt reducerer belastningen af leddene takket være dens stødabsorberende teknologi.

Grip zone
GRIP ZONE
Nitril- og PU-ydersål til ekstremt arbejde, olie- og syreresistent, stødabsorberende, energireturnerende hæle.
Energieteruggave
ENERGIRETURNERING
Anti-trætheds såldesignet returnerer energi til de områder af foden, hvor det er mest nødvendigt, hvilket effektivt reducerer belastningen ved at arbejde på hårde gulve. Du bruger mindre energi, og du bliver mindre træt.
Stop&Go Zone
Stop&Go Zone
Dobbeltdensitetssåler (PU/PU og PU/nitrilgummi) overgår de højeste standarder for skridtest. Sekskant designet giver maksimalt fodfæste, når du sætter foden ned og tager dit næste skridt med en maksimal friktionskoefficient.
Climbing Control Zone
Climbing ControlZone
Specialdesignede riller, der er optimalt placeret for at give maksimalt greb og fodstabilitet, når du klatrer på stiger.
Ontworpen om puin en aarde los te laten
RILLEDE FOR AT AFSTØDE JORD OG SNAVS
Bredere og konisk designet mellemrum mellem sålens riller og punkter øger dens evne til at afvise jord og snavs i dagligt brug. Når du går ind fra marken, tager du ikke marken med ind.

  

  

GRIPFORCE EASY TWIST: ENESTÅENDE INDENDØRS

Denne sål er designet til at give perfekt skridhæmning i de fleste indendørs arbejdssituationer. Det overordnede design af hver Easy Twist sål er udformet til at afvise enhver væske eller fedt på overflader, du måtte støde på. Easy Twist såler har kontakt med gulvet i meget længere tid end standardsåler, selv under rask gang eller løb (f.eks. i en nødsituation på hospitalet).

"Easy Twist" overfladen giver større stabilitet og sikkerhed ved pludselige bevægelser og manøvrer. Pludselige drejninger bliver mulige med endnu mindre energiforbrug. I test blev Emmas Easy Twist design beregnet til at reducere den energi, der kræves for at dreje fra en statisk position, med 35%.