Hver Emma sko og støvle er designet til at holde din fod tør, komfortabel og sikker indefra og ud. Det er en filosofi, der ligger bag alt, hvad vi gør. Energibesparende såler betyder, at du skal bruge mindre “kraft” for at skabe den samme bevægelse og fremdrift. Hvilket igen betyder, at du genererer mindre varme inde i skoen, hvilket reducerer mængden af sved fra fødderne betydeligt.

FUGTTRANSPORT

I løbet af en normal arbejdsdag vil den gennemsnitlige fod miste fugt nok til at fylde et shotglas (i dårlige sko føles det endnu værre). Emmas Hydro-Tec® teknologi transporterer fugten væk fra foden.  Hydro-Tec® gør det muligt for skoens foring at absorbere fugten og lade den fordampe stort set øjeblikkeligt. For at opnå maksimal beskyttelse mod fugt anbefaler vi at bruge vores sko og strømper sammen. Emmas Hydro-Dry® strømper har Duponts berømte Coolmax® teknologi. Fire mikrokanaler transporterer fugten væk fra fodens overflade, hvilket, når de bruges sammen med Hydro-Tec®, giver maksimal tørhed og komfort.  Hydro-Tec® tillader fugt at slipper ud let og effektivt. Det er den bedste kombination til at holde dig tør, komfortabel og fokuseret på dit arbejde. For at bringe skoene tilbage til optimal stand skal du blot lade dem stå på et tørt og godt ventileret sted i omkring 8 timer (eller natten over), og de vil være "friske" igen.

Energieopbrengst
ENERGIRETURNERING
Mindre indsats for at skabe den samme bevægelse, hvilket også betyder, at du genererer mindre varme inde i skoen og hermed reducerer mængden af sved fra fødderne betydeligt.
Hydro-Dry Sok
HYDRO-DRY® STRØMPER
Ved at kombinere vores specielle Hydro-Dry® strømper med vores støvler og sko optimerer du fjernelsen af fugt og ventilationen af dine fødder. Strømperne transporterer fugten fra fødderne ved hjælp af Coolmax® 4-kanalteknologi. Det holder dig og dine fødder friske og tørre i længere tid.
Voering en inlegzolen
FORING OG INDLÆGSSÅLER
Emmas Hydro-Tec® teknologi indlægssåler absorberer fugten fra strømpen, så den effektivt kan fordampe uden for skoen, hvilket holder dig og dine fødder tørre og komfortable.
Afvoer en Transport
FJERNELSE AF VARME OG FUGT
Hydro-Tec® og Sympatex® fjerner praktisk talt øjeblikkelig fugten fra sved. Jo varmere det bliver inde i skoen, jo hurtigere og mere effektivt fordamper fugten.
Elke dag als nieuw
VENTILATION
Lad dine sko eller støvler stå ude på et tørt og godt ventileret sted (ikke i nærheden af varmekilder såsom radiatorer) i omkring 8 timer (eller natten over), og de vil igen være ”friske”.

AFVISER VAND – INDE OG UDE

Sympatex® giver et poreløst, meget vandtæt lag, der vil afvise og modstå fugtindtrængning af enhver art. Is, regn, smeltende sne og fugt afvises, selv efter mange måneders brug. Våde, kolde fødder kan føre til træthed og udmattelse, som kan kompromittere sikkerheden. Europæiske standarder erklærer, at et materiale er vandtæt, hvis det kan modstå et vandtryk på 1300 mm, en Sympatex® membran kan modstå en vandsøjle på over 45.000 mm. Hos Emma går vi ikke på kompromis med materialerne, fremstillingen eller dit velvære. Derfor tilbyder vi sko og støvler med en kombination af Sympatex® og Hydro-Tec®, der er den bedste kombination til at holde dig tør.