A LOT'S CHANGED IN 90 YEARS, BUT OUR PASSION FOR QUALITY HASN'T

Hos EMMA er sikkerhed det vigtigste. Sikkerhed for fødderne og sikre arbejdsforhold for vores medarbejdere på tværs af hele kæden. EMMA står for og sælger sikkerhed. Derfor er EMMAs mission:

MISSION: EMMA Safety Footwear udvikler og fremstiller sikkert fodtøj på en socialt ansvarlig måde, der gør det muligt for alle at arbejde komfortabelt. Denne mission er central for vores virksomhed. Vi tænker også på fremtiden. EMMA har ambitioner for vækst. EMMA sigter mod at vokse med hensyn til salg, også på det internationale marked, men kun på en ansvarlig måde. Det er sådan, vi virkelig skaber en påvirkning, for vi har kun én planet. Jo flere sko, der er produceret på en bæredygtig måde, jo bedre er det for miljøet! Derfor har vi også udviklet vores vision:

VISION: EMMA ønsker at være en førende og banebrydende international virksomhed inden for udvikling og produktion af det sikreste fodtøj. En organisation, der driver forretning på en socialt ansvarlig måde, og som styrer og kontrollerer den cirkulære forsyningscyklus. En unik, engageret og stolt virksomhed med ansvar for fremtiden og vores næste generationer.

WE CARE, WORK SAFE!