Ondersteunende schoenen en semi-orthopedische aanpassingen

Indien nodig kunnen we speciaal voor u gecorrigeerde schoenen op maat maken door middel van inlegzolen en aanpassingen aan de hiel van de schoen. Bij al deze aanpassingen zijn de Europese veiligheidsnormen uiteraard gewaarborgd. Ondersteuning van de voetholte, stabilisatie van de hiel of iets meer ruimte voor de tenen, het is allemaal mogelijk om uiteindelijk tot de perfecte schoen voor jou te komen. Heb je last van blaren of een Hallux Valgus ook daar hebben we passende antwoorden op. Vraag om advies bij jouw Emma contact persoon.

Hielstabilisatie
Voorkomt dat de voet te ver naar binnen of naar buiten kantelt, waardoor een ongelijke druk op een klein gedeelte van de voet ontstaat.
Voetboogondersteuning
Voetboogondersteuning
Helpt enorm om overbelasting en vermoeide voeten te voorkomen. Speciale opvulkussens in de zool (ook wel pilots genaamd) ondersteunen platvoeten en een slap of ingezakt voetgewelf.
Breite / Weite
Breedte / wijdte
Na jarenlange studie van de anatomie van de voet (inclusief de hiel en tenen) garanderen wij de meest comfortabele pasvorm en optimale balans voor voeten in alle maten, vormen, lengtes en breedtes.