GECERTIFICEERDE STEUNZOLEN MET HYDRO-TEC ® ORTHO COVER

Als semi-orthopedische aanpassingen geen oplossing bieden is een op maat gemaakte steunzool een prima alternatief. Hiervoor wordt doorverwezen naar een podotherapeut of orthopeed die deze steunzolen opmeet en produceert. In het verleden maakten zij gebruik van hun eigen materialen waardoor bij gebruik in een EMMA veiligheidsschoen deze niet gecertificeerd was.

EMMA geeft nu de podotherapeut en orthopeed de mogelijkheid om gebruik te maken van de EMMA HYDRO-TEC® ORTHO COVER om zo, gezamenlijk met een EMMA veiligheidsschoen, toch een gecertificeerde oplossing aan te kunnen bieden.

  

GECERTIFICEERD CONFORM DE EUROPESE NORM EN ISO 20345:2011

EMMA levert aan de podotherapeut en orthopeed HYDRO-TEC® ORTHO COVER afdekmateriaal. Als dit materiaal gebruikt wordt conform de door EMMA vastgestelde richtlijnen en in combinatie met een EMMA veiligheidsschoen, blijft de schoen zijn certificering behouden en voldoet de schoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen.

   

Hydro-Tec® Ortho Cover materiaal is verkrijgbaar via frecoma.nl, leverancier van innovatieve producten voor orthopedisch specialisten.

  

Werkinstructie F220 Ortho-Cover (Bekijk hier de instructiefilm)

Artikeloverzicht versus certificaten genoemd in Werkinstructie F220.

Binnenzoolpatronen

Opdrachtbon gepersonaliseerde inlegzolen(steunzolen) svp afdrukken en invullen, invulbaar formulier wordt aangepast!

Registratie link

Verklaring TÜV Rheinland Nederland B.V.

Conformiteitsverklaring ORTHO COVER concept

HYDRO-TEC ® ORTHO COVER
Steunzolen

Om deze certificering te waarborgen ontvangt de betreffende podotherapeut / orthopeed een unieke code voor registratie van de verrichte werkzaamheden via de website van Emma Safety Footwear. Ook wordt geregistreerd welke eindgebruiker met welke Emma schoen gebruik maakt van de steunzool. Klant, schoen en steunzool zijn zo onlosmakelijk met elkaar verbonden met behoud van certificering.

Geschikt bij o.a.

1. Voorvoetklachten / metatarsalgie
2. Hielspoor/fasciitis plantaris
3. Lichtcomplexe Standsafwijkingen van de voet
4. Mortose neuralgie
5. Sesamoïditis