Fitting Service

10 december 2014
Bij Emma nemen wij comfort en pasvorm heel serieu​s. Daarom hebben we een mobiele passervice met adviseurs die schoenen aanmeten en je adviseren.Nieuwe medewerker Safety Footwear Advisor [Johan Berger]

Bij Emma nemen wij comfort en pasvorm heel serieu​s. Daarom hebben we een mobiele passervice met  adviseurs die schoenen aanmeten en je adviseren. Samen vinden we altijd de schoenen die het beste passen bij je persoonlijke voorkeuren en je beroep. We meten eerst de lengte en de breedte van je voeten. Daarna onderzoeken we de vorm van je voet en meten we de hoogte van je wreef. We geven je een paar schoenen om te passen. Kunnen je voeten vrij bewegen? Is er genoeg ruimte voor je tenen? Zit de schoen niet te los? De schoen moet de natuurlijke vorm van je voetholte volgen en comfortabel zitten rond je hiel, zonder te veel ruimte.

Nieuwe medewerker Safety Footwear Advisor [Johan Berger - Safety Footwear Advisor Emma]

EMMA Safety Footwear heeft eerder dit jaar Johan Berger aangetrokken als nieuwe Safety Footwear Advisor in de regio Noord-Nederland. Met de Emma pasbus is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van pas-sessies bij klanten van Emma. "Mijn missie is om EMMA Safety Footwear te helpen groeien door het beste advies te geven aan klanten die mijn pasbus bezoeken als ik op locatie ben. Voor elke klant is er wel een passende Emma veiligheidsschoen beschikbaar. Hierdoor kunnen we onze ambitieuze (kwalitatieve en kwantitatieve) doelstellingen realiseren en onze hoogwaardige naamsbekendheid en reputatie nog verder uitbouwen.”, aldus Johan Berger.

Aanvraagformulier

Wilt u de Emma pasbus inzetten? Vraag een aanvraagformulier bij Customer Service aan en vul alle informatie correct en compleet op het formulier in. Customer Service kan op die manier uw aanvraag in behandeling nemen en met u een afspraak vastleggen. Een volledig ingevuld formulier zorgt er ook voor dat EMMA’S  Safety Footwear Adviser in de pasbus efficient en deskundig te werk gaan kan gaan. Wij willen u optimaal van dienst zijn!