EMMA IN STYLE

8 april 2015
HEEFT U OOK ONS NIEUWE LOGO DOORGEVOERD IN UW COMMUNICATIE?

HUISSTIJL EMMA

EMMA groeit en daarom werken we aan een nog beter EMMA. Onze klanten willen ons zien als een merk dat altijd de hoogste veiligheid biedt. EMMA zal worden gezien als een bedrijf dat EXTREME VEILIGHEID garandeert!

Emma in Style:

Heeft u al het nieuwe logo doorgevoerd in uw communicatie?

Heeft u de juiste link naar onze website www.emmasafetyfootwear.com?

Heeft u ook de nieuwe productafbeeldingen/omschrijvingen  op uw site?

A LOT HAS CHANGED IN 80 YEARS, OUR PASSION FOR QUALITY HASN’T.

Emma is een mooi en gezond bedrijf met een rijke geschiedenis.

We hebben een stevige marktpositie, maken een kwaliteitsproduct veiligheidschoenen en werken met zeer betrokken en gemotiveerde collega’s. De komende jaren gaat EMMA verder groeien en investeren, zowel in Nederland  als in België, als in de rest van Europa. Met een

nieuwe collectie schoenen die goed aansluit bij de verschillende markten. We blijven natuurlijk doen waar we goed in zijn: het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve veiligheidsschoenen.

LOGO IN WOORD EN BEELDMERK

Emma Safety Footwear heeft sinds 2013 nieuwe communicatie- en designregels voor stijlelementen, typografie, logotoepassingen en kleurgebruik en deze uitgewerkt in bestaande

en nieuwe formule-uitingen zoals: advertising, verpakkingen, huisstijl, schoenen,

beurzen, signing, etc. Zo komen de regels tot leven in de praktijk.

TONE OF VOICE

De juiste toonzetting helpt om onderscheidend te communiceren en de belofte van ”Extremely Safe” goed uit te dragen.

HOW TO USE THE POWER OF WORDS TO CREATE STRONG COPY.

GEBRUIK PAY-OFF

Emma Safety Footwear streeft naar de hoogste veiligheid. We overtreffen daarbij de geldende norm "Extremely" tot het uiterste gaande, in de hoogste graad. We claimen marktleiderschap en het hoogste niveau van veiligheid zonder dat we dat letterlijk zeggen. In de communicatie gebruiken we extremely als richting voor beeld en toon, in de zin van buitengewoon. (Extremely: severe, very intense, dangerous or difficult.)

We claimen de meest specifieke en extreme omstandigheden als de natuurlijke omgeving voor ons merk. Alles komt samen in de merkbelofte: EXTREMELY SAFE.