Contactmanagement

19 juni 2014
Echt grip,voor het echte werk. Emma geeft je grip en wendbaarheid op verschillende oppervlakken, onder alle werk- en weersomstandigheden.

Echt grip, voor het echte werk

Emma geeft je grip en wendbaarheid op verschillende oppervlakken, onder alle werk- en weersomstandigheden.

Perfect zoolontwerp

Precies zoals er een ideaal bandprofiel bestaat voor het rijden op een bepaalde ondergrond, zo heeft Emma ook een perfect zoolontwerp voor binnen en buiten.

GRIPFORCE DUO

 GripForce Duo is een ideale zool voor werkzaamheden in de bouw en landbouw, waarbij je veel tijd buiten doorbrengt. Een unieke samenstelling van zoolprofiel en rubber zorgt voor veel grip en biedt aanzienlijk hoge antislip en tractie op gladde oppervlakten.

GRIPFORCE EASY TWIST 

Deze zool garandeert perfecte antislip bij de meeste werkomstandigheden binnen. Dankzij zijn unieke ontwerp behoudt de Easy Twist zool zijn grip, zelfs bij natte en vette vloeren. Easy Twist zolen blijven veel langer in contact met de vloer dan standaardzolen, óók tijdens een stevige wandeling of sprint (tijdens een noodgeval in het ziekenhuis bijvoorbeeld). We werken continu aan nóg beter 'contactmanagement' door onze zoolprofielen, constructies en materialen steeds verder te perfectioneren.

Drie pijlers

Contactmanagement is één van de drie pijlers van Emma. Balans richt zich op een optimale positie van de voet en Hydro Control houdt je voeten droog door nattigheid buiten te houden en zweet af te voeren. Zo zorgen we ervoor dat al onze schoenen en laarzen extreem veilig zijn, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.