Shop-in-shop Concept

13 december 2016
Emma ontwikkelde een shop-in-shop concept in vier varianten waarmee u onze schoenen optimaal kunt presenteren aan uw klanten.

Veiligheidschoenen met het kwaliteitslabel Emma Safety Footwear verdienen een optimale presentatie naar de eindgebruikers, uw en onze klanten. Het shop-in-shop concept dat wij ontwikkelden past naadloos bij de uitstraling van onze schoenen. Robuust, stoer maar toch stijlvol. Het shop-in-shop concept bestaat uit een viertal varianten die, afhankelijk van de ruimte en het gewenste aanbod, kunnen worden ingezet.

De BASIC shop-in-shop is ontwikkeld om in een kleine showroom onze schoenen toch op een aantrekkelijke manier te kunnen presenteren. De PREMIUM shop-in-shop is groter van opzet en bovendien ‘aangekleed’ met een visual naar keuze voor optimale herkenning door uw klanten. Is er in uw showroom behoorlijk wat plaats? Dan is de LUXE shop-in-shop ideaal om onze producten stijlvol te presenteren, inclusief een visual die laat zien welke schoenen voor welke bedrijfssector bedoeld zijn. Tot slot de EXCELLENT shop-in-shop. Ideaal voor een uitgebreide presentatie van EMMA schoenen in combinatie met sokken en accessoires. Een visual op maat completeert het geheel.

U wilt ook een EMMA shop-in-shop in uw showroom? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

BASIC - PREMIUM - LUXE - EXCELLENT
Download de folder