Emma goes API

13 december 2016
EMMA GOES API

Emma ontwikkelde, samen met IT-partner Ivengi, een API interface. Ideaal bij orderverwerking!

Emma Safety Footwear is niet alleen volop in ontwikkeling op het gebied van nieuwe schoenen, dat geldt ook voor de procesoptimalisatie en digitalisering. Samen met onze IT-partner Ivengi hebben wij een API interface ontwikkeld. Deze interface maakt het mogelijk om een digitaal bestand (inkooporder) op een eenvoudige wijze te vertalen naar een importeerbaar bestand voor onze ERP applicatie. Wat dat voor u betekent? Dat u orders kunt aanleveren in een csv of xml bestand die Emma vervolgens importeert.

Het voordeel: typefouten of wachttijden bij de orderverwerking behoren tot het verleden, want orders worden foutloos en snel (dezelfde dag!) verwerkt. Eén belangrijke voorwaarde: u moet, als dealer, de Emma artikelnummers (of EAN) consistent gebruiken in uw systeem.

   

 

Gratis cross check

Om te controleren of uw Emma-data actueel en consistent zijn, bieden wij u, als onderdeel van onze service, een gratis ‘cross check’ aan. Met als grote voordeel dat u uw data compleet en geactualiseerd retour krijgt. Interesse? Neem contact op met Jack van Puyvelde, tel. 043-800 1951 of per mail.