I AM RECYCLED

13 december 2016
Onder ‘verantwoord ondernemen’ verstaat Emma ook het hergebruik van materialen. Onze gratis recycle tas is zo’n voorbeeld.

Verantwoord ondernemen betekent bewust omgaan met de omgeving. Emma hanteert – wereldwijd! - de strenge Nederlandse milieueisen. Wij zorgen voor een verantwoorde afvalverwerking en –verwijdering en onze productieprocessen worden aan externe inspecties onderworpen. Emma heeft bijzondere aandacht voor de circulaire economie, anders gezegd: de ontwikkeling en productie van nieuwe Emma-producten is gericht op hergebruik van materialen. Wat dat betreft reikt onze betrokkenheid tot ver buiten de grenzen van de EU.


Een van de ‘circulaire’ producten’ is onze RECYCLE TAS, voor 100 procent gemaakt van PET-flessen. Gemakkelijk mee te nemen in de auto en te gebruiken als (opvouwbare) handtas/werktas. Functioneel en praktisch in gebruik. Bovenal: goed voor het milieu!

Tot en met 23 december 2016 ontvangt u bij een bestelling van één paar Venus S2/S3, Vera, Vaya of Spa/Silverstone een gratis recycle tas. Zo lang de voorraad strekt!

S2

S2

S2

VENUS VERA SPA
The non-slip slip-on. An easy shoe for wipe clean hygiene. Keep feet fresh and dry.
             
        

S3

S2

S2

VENUS VAYA SILVERSTONE
The non-slip slip-on.

Step and Go.

Keep feet fresh and dry.