Sustainability Report 2019

18 mei 2020
2019 is het eerste jaar dat wij onze fabriek bij de staatsmijn Emma in Brunssum, met een beetje pijn in het hart bij sommige medewerkers, volledig achter ons hebben gelaten. Tijd voor een nieuw hoofdstuk in het leven van de schoenenfabriek EMMA!

DUURZAAM JAARVERSLAG

Vul onderaan deze pagina uw e-mailadres in en download EMMA's Sustainability Report 2019.

REWIND!

Terug naar begin 2019. In EMMA’s Sustainability Report over het jaar 2018 namen we u mee in de rijke geschiedenis van EMMA. De staatsmijn Emma, onze thuishaven. 2019 is het eerste jaar dat wij onze fabriek bij de staatsmijn Emma in Brunssum, met een beetje pijn in het hart bij sommige medewerkers, volledig achter ons hebben gelaten. Tijd voor een nieuw hoofdstuk in het leven van de schoenenfabriek EMMA!
EMMA zette in 2019 veel stappen om zoveel mogelijk van Fossil mining (het delven van fossiele grondstoffen, net zoals dat gebeurde in de Staatsmijn Emma) te gaan naar Urban mining (het gebruik maken van grondstoffen om ons heen). Meer terugwinnen uit afval, minder delven uit de natuur, dat
is het devies. Duurzaamheid gaat bij EMMA nog verder dan recycling van materialen alléén. In het afgelopen jaar hebben wij ons ook gericht op het verbeteren van veiligheid in de breedste zin van het woord: veilige arbeidsomstandigheden, veilige voetbescherming en veiligheid voor het milieu.
Veiligheid voor het individu, de organisatie en de maatschappij.

Meer weten? Download het Sustainability Report 2019!


    

EMMA SAFETY FOOTWEAR: SUSTAINABILITY REPORT 2019

Vul uw e-mailadres in en download EMMA's Sustainability Report 2019.