Athletic collection -S1P- Designed to Perform.

16 augustus 2018
Dat veiligheidsschoenen niet trendy kunnen zijn? Onzin! Met de Athletic collection gaan werk en vrije tijd naadloos in elkaar over; dankzij de sportieve look is deze collectie perfect te combineren met elke outfit.

Iedere schoen is ontworpen voor maximaal comfort. Extra licht, extra sterk, extra stoer. En zó sportief dat je ze (bijna) vergeet uit te doen na werktijd.


BE SAFE, LOOKING GOOD


Toch voldoen alle schoenen in de ‘Athletic collection’ aan de S1P-veiligheidsklasse; de lichtgewicht Nano Carbon Composiet beschermneus en de ondoordringbare binnenzool zorgen ervoor dat je voeten optimaal beschermd zijn. De TPU GripForce® Easy Twist loopzool biedt maximale grip, is slijtvast en in hoge mate recyclebaar. Nooit meer last van zweetvoeten dankzij de unieke combinatie van ademend bovenwerk en Hydro-Tec® voering. De minimale stiksels verkleinen daarnaast de kans op beschadiging van de schoen. Bovendien geeft de TPU-airbag je een opwaartse lift naar de volgende stap.
EMMA ATHLETIC: THE NEW RUNNING SHOES IN OUR COLLECTION

Bekijk de folder


EMMA ATHLETIC, MORE THAN SAFETY

EMMA Safety Footwear loopt al meer dan 85 jaar voorop in de ontwikkeling van veiligheidsschoenen. Met de ‘Athletic collection’ zetten we een serie schoenen neer die is geïnspireerd op de Olympiade: de periode waarin atleten zich voorbereiden op Olympische prestaties. De namen van de schoenen verwijzen naar ’s werelds 5 grootste marathons en benadrukken het duurzame loopcomfort dat deze collectie biedt. Dankzij bijzondere materiaalcombinaties en een sportief ontwerp brengt EMMA met de ‘Athletic collection’ een serie schoenen die je niet alleen tijdens je werk aan wil maar ook daarbuiten.


ATHLETIC COLLECTION

Kies voor de geweven textiel-uitvoering voorzien van PU-beschermlaag of de gebreide uitvoering. De gehele collectie is samengesteld uit textiele materialen, dat maakt de schoen lichter en soepeler met behoud van optimaal ademende capaciteiten. De extreem comfortabele PU-inlegzool garandeert een langdurige ondersteuning en demping van de voet. En door de geïntegreerde vetersluiting ondervind je geen drukpunten van haken en ogen. Meters maken in de logistieke sector was nog nooit zo veilig en comfortabel.


REVERSE LOGISTICS - HOW WE MAKE CIRCULAR WORK FOR YOU

Deze collectie is vervaardigd uit zoveel mogelijk mono-materialen zodat zonder extra bewerkingen herbestemming van alle componenten en grondstoffen mogelijk is. Samen met onze ketenpartners zorgen we voor een optimale retourlogistiek.