Nieuwe samenstelling sokken : Meer Coolmax®

4 oktober 2018
EMMA-sokken in een nieuw jasje.
Coolmax® polyestervezel met 4 kanalen absorbeert en transporteert vocht - stap voor stap.

De Working en de Business sokken zijn vernieuwd, we hebben het Coolmax® aandeel verhoogd naar 34% respectievelijk 31%.

Naast de aanpassing van het Coolmax®  aandeel is de eerste productie EMMA-sokken voorzien van een nieuwe milieuvriendelijke verpakking met FSC-label net zoals de circulaire schoendoos.

     

COOLMAX® EN CORDURA®
EMMA’s Hydro-Dry® Sokken beschikken over Coolmax® polyestervezel en over Cordura®-technologieën. Coolmax® vezel voert vrijwel direct vocht van de voeten weg door vier speciale kanalen. Cordura® materialen zorgen voor een hoge slijtvastheid daar waar nodig.

DE SOK DIE BETER PAST, VOELT HET BEST
Je zult het verschil zeker merken. Je voeten blijven droger, terwijl je je frisser en comfortabeler voelt en meer gefocust blijft. Uiteraard hangt de hoeveelheid warmte af van de tijd van het jaar en je activiteiten. Juist daarom zijn onze Hydro-Dry® Sokken verkrijgbaar in drie versies: Working, Business en Thermo.

ELIMINEERT BACTERIËN EN GEUREN
Alle Hydro-Dry® sokken worden net als onze Hydro-Tec® voeringen voorzien van de Sanitized behandeling die de geuren elimineert die microben en bacteriën veroorzaken.
 

  • Coolmax® polyestervezel met 4 kanalen absorbeert en transporteert Vocht - stap voor stap.
  • Cordura® versterkt en verstevigt de sokken, en verlengt zo hun levensduur.
  • Verschillende stijlen voor verschillende seizoenen en activiteiten.
  • Sanitized doodt bacteriën en voorkomt geuren.
  • Sneldrogend - binnenin en buiten de schoen.
  • EMMA Hydro-Dry® sokken voor droge & frisse voeten
  • Comfortabele boord van de sok voorkomt dat de sok afzakt.
Energieopbrengst
Energieopbrengst
Energiebesparende zolen zorgen ervoor dat je minder moeite hoeft te doen om dezelfde beweging te maken. Zo zul je dus minder warmte genereren, wat ertoe leidt dat je voeten drastisch minder transpireren.
Hydro-Dry Sok
Hydro-Dry® Sok
Het combineren van onze gespecialiseerde Hydro-Dry® sokken met Emma laarzen en schoenen optimaliseert de vochtafvoer en voetventilatie. De sok voert transpiratievocht van de voeten af met behulp van de Coolmax® 4 kanalen vezel. Zo blijven je voeten langer fris en droog.
Voering en inlegzolen
voering en inlegzolen
Emma’s Hydro-Tec® voering en onze inleg- en binnenzool absorberen het vocht uit de sok en verspreiden dit vocht over het gehele oppervlak - waardoor het efficiënt kan verdampen – om zo je voeten droog en comfortabel te houden.
Afvoer en Transport
Afvoer en Transport
Hydro-Tec® en Sympatex® transporteren vrijwel onmiddellijk het vocht dat ontstaat wanneer je voeten zweten. Hoe warmer het in de schoen wordt, hoe sneller en efficiënter het vocht verdampt.
Elke dag als nieuw
Elke dag als nieuw
Plaats schoenen of laarzen ongeveer 8 uur (bijvoorbeeld een nacht) in een droge, goedgeventileerde ruimte (niet in de buurt van warmtebronnen zoals radiatoren). Om het vocht opgenomen door voering en inlegzool maximaal te laten verdampen. Daarna zijn ze weer als nieuw.