Perfect match in logistieke sector

26 september 2017
PERFECT MATCH
Emma Safety Footwear gaat verder waar anderen passen. Emma’s Anne & Storm leggen daarom de lat nóg hoger. Anne & Storm: a match made in heaven.

De logistieke sector stelt namelijk zeer hoge eisen aan veiligheidsschoenen. Dat komt mede doordat deze schoenen moeten voldoen aan strenge Europese veiligheidseisen. Zo is een schoen die geproduceerd is van microvezel (microfiber) hygiënischer dan een schoen met lederen schacht. Met uitzondering van de Anouk geldt voor alle schoenen veiligheidsklasse S1P en metaalvrij.

Bekijk de promofilm ‘Anne & Storm: a match made in heaven’.
 

Emma Safety Footwear heeft het assortiment veiligheidsschoenen voor de logistieke sector met 3 modellen uitgebreid. Daarbovenop werden 6 modellen geüpgraded. Alle modellen worden vervaardigd van Microfiber (MF) materialen. De volgende veranderingen vonden plaats binnen het aanbod voor de logistieke sector, te vinden in de productcatalogus.

 1.  De metaalvrije esd veiligheidsschoenen die voldoen aan de S1P norm.

  Upgrade modellen LucLudo - Laurent; betreft met name lay-out aanpassingen gericht op een vlottere ‘metaalvrije ESD schoen’. Uitvoering met nieuwe extra slijtvaste PU coating op de neus van de schoenen.
   
 2. De ideale S1P veiligheidsschoenen voor veeleisende omstandigheden.

  Nieuwe modellen StanSteveStorm binnen het S1P assortiment. Uitvoering met nieuwe extra slijtvaste PU coating op de neus van de schoenen PLUS matenrange van 35 t/m 49. Nieuw: Emma biedt vanaf 2016 een beperkt aantal modellen aan t/m maat 49 (voorheen was 48 de grootste maat).
   
 3. Groot loopcomfort en de hoogste veiligheid met de Emma dameslijn.

  Upgrade damesmodellen AnneAmber - Anouk; upgrade van leer naar microfiber enerzijds en van aangelijmde rubberen zolen naar aangespoten PU/PU bezoling anderzijds. Deze productaanpassingen hebben geresulteerd in een verhoogd loopcomfort. Daarnaast is de lay-out in een nieuw jasje gestoken.

In tegenstelling tot veel traditionele veiligheidsschoenen worden de zojuist genoemde schoenen geproduceerd van microvezel (microfiber) omdat dit hygiënischer is dan het gebruik van lederen schachten. Met uitzondering van de Anouk geldt voor alle schoenen veiligheidsklasse S1P.