Klanten toosten op 85-jarig jubileum

30 mei 2016
Op donderdag 19 mei mochten onze klanten en relaties in de ‘Emma-feestvreugde’ delen, en wel in kasteel Groot-Buggenum in Grathem (Midden-Limburg).

Die locatie was ondermeer gekozen vanwege de goede bereikbaarheid.

Ook de ‘klantendag’ werd een groot succes: een geweldige opkomst (circa 200 klanten/relaties uit heel Nederland en België) en ook nog de hele dag stralend weer. Weet u wat al die klanten over ons (de medewerkers van Emma) zeggen? Dat ‘we’ fantastische schoenen en laarzen maken! ’t Is maar dat iedereen het weet. Tom Hermans, de algemeen directeur van ons bedrijf, zei na het feest in de Brikke Oave: “Het jubileum van Emma is een groot succes geworden. Twee dagen lang was alles tot in de puntjes verzorgd.

Ook de Gemeenten Brunssum en Meerssen (Bunde = gemeente Meerssen) kwamen ‘Emma’ feliciteren. V.l.n.r.: Luc  Winants (burgemeester Brunssum), Tom Hermans (Emma), Mirjam Clermonts-Aretz (burgemeester Meerssen) en Carolus de Rijck (wethouder Brunssum).

(fotograaf alle foto's Frits Widdershoven)

Zo’n 200 klanten en relaties uit heel Nederland en België kwamen het glas heffen op ‘85 jaar Emma’.


 

Uit handen van Tom Hermans nam Roger Köke (DSM, afdeling Veiligheid) het eerste exemplaar van het boekwerkje ‘85 jaar Emma’ in ontvangst. DSM was jarenlang eigenaar van Emma. Roger Köke voegde er aan toe: “Medewerkers van DSM Nederland dragen veiligheidsschoenen van Emma.”
 

Kent u deze Beroemde Nederlander? Ruimtevaarder dr. André Kuipers! Hij maakte twee ruimtevluchten (van 11 dagen en 193 dagen). Hij hield, op de jubileum-klantendag van Emma, een boeiend verhaal over ondermeer veiligheid en duurzaamheid, onderwerpen die bij Emma bovenaan de agenda staan.

Bekijk hier het foto-album