CrossForce introductie

8 juni 2023
Introductie van de nieuwe EMMA CrossForce Series met vederlichte materialen, innovatieve loopzool en NANO carbon neus voor betere prestaties en een veiliger gevoel.

Ontdek de CrossForce collectie

Van licht industrieel tot zwaar werk. Voor binnen of buiten. Er is een CrossForce voor elke klus. Bent u klaar voor de volgende stap in veiligheid? Ontdek alle stijlen en kies degene die bij uw behoeften past.

Ervaar een onstuitbare bewegingsvrijheid terwijl je de klus klaart met deze S3S veiligheidsschoenen.

UNSTOPPABLE IN EVERY WAY
UNSTOPPABLE IN EVERY WAY
Introductie van de nieuwe EMMA CrossForce Series met vederlichte materialen, innovatieve loopzool en NANO carbon neus voor betere prestaties en een veiliger gevoel. Ervaar een onstuitbare bewegingsvrijheid terwijl je de klus klaart met deze S3S veiligheidsschoenen.
UNSTOPPABLE GRIP
UNSTOPPABLE GRIP
Ervaar ultieme grip dankzij de innovatieve Framework PU loopzool om beter te presteren en je veiliger te voelen. Alle veiligheidsschoenen zijn voorzien van slipweerstand en perforatieweerstand. Zwaar werk binnen of buiten? Ga voor de CrossForce X en geniet van de Vibram Ecostep Pro loopzool met tot 30% gerecycled Vibram rubber. Verbetert je grip en biedt uitstekende weerstand tegen olie, hitte en scheuren.
UNSTOPPABLE PROTECTION
UNSTOPPABLE PROTECTION
Voel je extreem veilig met de CrossForce Series. Volledig uitgerust om verder te gaan dan de nieuwste S3S veiligheidsnormen en voorzien van robuuste NANO carbon neus, reflecterende R-Pet veters en een 3M reflecterende lus op de hiel en bovenkant. Alle veiligheidsschoenen zijn SR getest (antislip) en ISO gecertificeerd zodat je je geen zorgen hoeft te maken en gewoon door kunt gaan.
UNSTOPPABLE SUSTAINABILITY
UNSTOPPABLE SUSTAINABILITY
Ontdek hoe veiligheid en duurzaamheid perfect samengaan. Uiterst veilig zonder gebruik van metalen en gemaakt met gedeeltelijk gerecycled materiaal in de voering, zonder afbreuk te doen aan veiligheid of comfort. EMMA vermijdt het gebruik van grondstoffen, energie en CO2-uitstoot om een positieve voetafdruk achter te laten op mens en planeet. En nu met onze nieuwe samenwerking met Vibram en hun innovatieve Ecostep Pro loopzool in de CrossForce X, tillen we veiligheid en duurzaamheid naar een hoger niveau.
UNSTOPPABLE COMFORT
UNSTOPPABLE COMFORT
Geniet van een hoog draag- en loopcomfort dankzij het gebruik van vederlichte microvezelmaterialen en een innovatieve zachte inlegzool met comfortabel PU-schuim. Hierdoor is de schoen ultralicht en geeft hij je een comfortabel gevoel en een geweldige energieteruggave om je vrij te bewegen.

Ontdek de CrossForce collectie