EMMA SAFETY FOOTWEAR: WE CARE, WORK SAFE!

For 85 years, Dutch Emma Safety Footwear has been producing safety shoes for hard workers all over the world.

For every sector or profession that normal shoes are no match for, there is always an EMMA safety shoe that can take on the challenge. Right from design, acquiring raw materials for production and distribution, we have complete control over the required quality and safety standards. Emma combines traditional craftsmanship with the latest technology so you can rely blindly on your safety shoes.

SIKKERHET FOR ALLE

For 90 % av de som går med vernesko, vil en vanlig verneskomodell, som de du finner i utvalget vårt, være mer enn nok. 9 % av brukerne vil derimot oppnå de beste komfortnivåene med små til mellomstore endringer i verneskoene. 1 % av brukerne krever til og med en vernesko som er fullstendig skreddersydd. Hos EMMA fremmer vi "sikkerhet for alle".

Derfor presenterer vi et komplett utvalg med (semi-)ortopediske løsninger. Dette betyr at alle kan gå på jobb i vernesko med full ISO-sertifisering. I diagrammet nedenfor kan du finne de forskjellige løsningene vi tilbyr i tillegg til standardutvalget med vernesko. I denne mappen vil vi gjerne fortelle deg mer om løsningene vi har utviklet.

SAFETY SHOES AND (SEMI-) ORTHOPAEDIC SOLUTIONS