TalentenforumPartnerRodaJC

29 januari 2016
Emma onderscheidt zich van oudsher door haar sociale betrokkenheid en de inzet van mensen met een arbeidshandicap. Wij hebben ons verbonden als partner Talentenforum aan Roda JCX. Met name het Roda JC X-Change project wordt door Emma omarmd.

Aanstaande zondag speelt Roda JC de topper tegen Ajax. Na de 3 punten tegen FC Utrecht zullen de mannen vol zelfvertrouwen aantreden in het Parkstad Limburg Stadion.

Wie ook vol vertrouwen aan de aftrap gaan staan, zijn de jongeren en begeleiders van Xonar. Samen met Roda Support gaan stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij en Xonar een nieuw project opstarten, waarbij Roda Support de vroegtijdige schoolverlaters verbindt met bedrijven uit de regio. Middels een korte stage is het de bedoeling om de jongeren zo snel mogelijk te helpen naar een vaste baan en dus de definitieve terugkeer in de maatschappij. Dit project is een logische vervolgstap op het huidige X-Changeproject.

De jongeren van Xonar zullen, samen met de mascotte van de wedstrijd, zowel letterlijk als figuurlijk de aftrap verrichten van dit nieuwe project. Tevens wordt er een erehaag gevormd door de jongeren en begeleiders van het X-Change project met twee grote spandoeken.

   

     

Update 1 februari 2016:

Roda JC Kerkrade speelt met 2-2 gelijk tegen Ajax