Superieure sokken door Hydrotechnologie

23 maart 2017
Hydro-Dry sokken van Emma, verkrijgbaar in drie versies, voeren vocht ongelooflijk efficiënt af. Dat is één van de voordelen van Hydro-Tec® technologie.

Hydro Control, een van de drie pijlers van Emma’s kwaliteitsproducten, wordt niet alleen bij schoenen en laarzen maar ook bij sokken toegepast. Doordat de Hydro-Dry® sok ongelooflijk efficiënt vocht afvoert, blijven de voeten droger. Dat geeft een fris en comfortabel gevoel. Uiteraard hangt de hoeveelheid warmte af van de tijd van het jaar en je activiteiten. Om die reden zijn Hydro-Dry® sokken van Emma verkrijgbaar in drie versies: Working, Business en Thermo. Emma’s Hydro-Dry® sokken beschikken over Coolmax® polyestervezel en over Cordura®-technologieën. Coolmax ® vezel voert vrijwel direct vocht van de voeten weg door vier speciale kanalen. Cordura® materialen zorgen voor een hoge slijtvastheid daar waar nodig.

HYDRO-DRY® WORKING SOK
De ideale, veelzijdige sok die het hele jaar gedragen kan worden. De comfortabele boord garandeert de perfecte pasvorm. Cordura in hiel en voorvoet verlengt de levensduur van deze sok. Deze sok bevat extra geleidende eigenschappen , ESD. MAAT 35 t/m 53.
Art.nr. 126 blauw
Art.nr. 127 grijs
Art.nr. 128 zwart

HYDRO-DRY® BUSINESS SOK
De perfecte sok in combinatie met onze Business schoenen, voor een optimaal en comfortabel gevoel. Deze sok bevat extra geleidende eigenschappen, ESD. MAAT 35 t/m 50.
Art.nr. 129 zwart

HYDRO-DRY® THERMO SOK
Een dikkere, warmere en beter isolerende sok. Uitermate geschikt voor koude omstandigheden. Deze sok bevat antistatische eigenschappen. MAAT 35 t/m 50.
Art.nr. 131 zwart

126

127

128

Hydro-Dry® Working   Hydro-Dry® Working  Hydro-Dry® Working 
Blauw     Grijs     Zwart
             
        

129

131

               
Hydro-Dry® Business Hydro Control Hydro-Dry® Thermo
Zwart

Meer info over Hydro Control

Zwart

Energieopbrengst
Energieopbrengst
Energiebesparende zolen zorgen ervoor dat je minder moeite hoeft te doen om dezelfde beweging te maken. Zo zul je dus minder warmte genereren, wat ertoe leidt dat je voeten drastisch minder transpireren.
Hydro-Dry Sok
Hydro-Dry® Sok
Het combineren van onze gespecialiseerde Hydro-Dry® sokken met Emma laarzen en schoenen optimaliseert de vochtafvoer en voetventilatie. De sok voert transpiratievocht van de voeten af met behulp van de Coolmax® 4 kanalen vezel. Zo blijven je voeten langer fris en droog.
Voering en inlegzolen
voering en inlegzolen
Emma’s Hydro-Tec® voering en onze inleg- en binnenzool absorberen het vocht uit de sok en verspreiden dit vocht over het gehele oppervlak - waardoor het efficiënt kan verdampen – om zo je voeten droog en comfortabel te houden.
Afvoer en Transport
Afvoer en Transport
Hydro-Tec® en Sympatex® transporteren vrijwel onmiddellijk het vocht dat ontstaat wanneer je voeten zweten. Hoe warmer het in de schoen wordt, hoe sneller en efficiënter het vocht verdampt.
Elke dag als nieuw
Elke dag als nieuw
Plaats schoenen of laarzen ongeveer 8 uur (bijvoorbeeld een nacht) in een droge, goedgeventileerde ruimte (niet in de buurt van warmtebronnen zoals radiatoren). Om het vocht opgenomen door voering en inlegzool maximaal te laten verdampen. Daarna zijn ze weer als nieuw.