Finalist Koning Willem 1 prijs 2022

24 mei 2022
Bijna was het gelukt! Maar we hebben toch ‘gewonnen’. Want wie voor de finale genomineerd is van de Koning Willem I prijs voor duurzaam ondernemerschap, dat bedrijf behoort bij de beste drie van Nederland.

Een onvergetelijke dag en een nog spannender avond! Maandag 23 mei 2022 gaat de geschiedenis in als een van de hoogtepunten in het 91-jarig bestaan van ons bedrijf. Om kwart over negen op deze maandagavond maakte koningin Máxima bekend dat MUD Jeans uit Amsterdam (recycling jeans) de Plaquette had gewonnen (zie de foto met koningin Máxima), en niet EMMA of de firma Kipster uit het Noord-Limburgse Castenray (duurzame kippenboerderij).

‘Wat een prachtig bedrijf!’
“Wat hebben jullie een prachtig bedrijf!” Hoe vaak dat wel niet hardop gezegd is over EMMA tijdens deze avond vol emotie en traantjes van blijdschap, geluk en ook wel een beetje verdriet (als je nèt niet gewonnen hebt).

EMMA-zestal in galakledij
Het EMMA-zestal dat ons bedrijf in Groningen in galakleding vertegenwoordigde was onder de indruk. “Zoiets geweldigs maak je maar één keer mee in je leven”, aldus Simone Debije, Michel van Dordregt, Frank Hamstra, Patricia Santuario, Patrick Vankan en Iris van Wanrooij. Alleen al het Galadiner in aanwezigheid van Máxima… en vele andere bekende Nederlanders die vanaf nu allemaal weten hoe fantastisch en duurzaam onze schoenen zijn.

Klik hier voor de uitzending en voor meer foto's  over een bijzondere dag in de historie van EMMA!