Finalist Koning Willem 1 prize 2022

24 Maj 2022
Vi klarede det næsten! Men det var alligevel en sejr. For uanset hvilken virksomhed der er nomineret til finalen ved Koning Willem I Prize for bæredygtigt iværksætteri, er de blandt de tre bedste i Holland.

En uforglemmelig dag og en endnu mere spændende aften! Mandag den 23. maj 2022 går over i historien som et af højdepunkterne i vores virksomheds 91 år lange historie. Klokken 21.15 mandag aften afslørede dronning Máxima, at MUD Jeans fra Amsterdam (genbrugsjeans) vandt prisen (se billedet med dronning Máxima) og dermed slog EMMA og Kipster fra Castenray i North Limburg (bæredygtig kyllingefarm).

"Sikke en fantastisk virksomhed!"
"I har virkelig en god virksomhed!" Vi fik masser af komplimenter som disse om EMMA i løbet af denne aften, der var fuld af følelser og glædestårer, lykke og også lidt tristhed (hvis man ikke vandt).
 

Seks EMMA-medarbejdere i gallatøj
De seks EMMA-medarbejdere, der repræsenterer vores firma i Groningen, var iklædt gallatøj og var imponerede. "Man oplever kun noget så utroligt én gang i sit liv," sagde Simone Debije, Michel van Dordregt, Frank Hamstra, Patricia Santuario, Patrick Vankan og Iris van Wanrooij begejstret. Alene gallamiddagen med deltagelse af dronning Máxima og mange andre hollandske berømtheder, der nu ved, hvor fantastiske og bæredygtige vores sko er.

Klik her for den (hollandske) transmission og for flere billeder af en særlig dag i EMMAs historie!