dames veiligheidsschoen Jess
Jess
dames veiligheidsschoen Jodie
Jodie
dames veiligheidsschoen Anne
Anne

Dames veiligheidsschoenen

Menig vrouwenhart gaat sneller kloppen door een aantrekkelijke damesschoen. Vooral als de schoen ook nog eens in stijlvol antraciet verkrijgbaar is! Jess (de lage schoen) en Jodie (de hoge schoen) zijn speciaal voor de hardwerkende dames gemaakt op een damesleest ontwikkeld en (zoals altijd) voorzien van een lichte ingebouwde hak.

De anatomische vormen van Jess/Jodie volgen precies het natuurlijke verloop van de vrouwelijke voet. Jess/Jodie is een stevige veiligheidsschoen, met de uitstraling van een echte sneaker. Ook hebben we aan het duurzame karakter van deze schoen gedacht. Zo hebben we een groen veteroogje in het ontwerp verwerkt, in plaats van een haak, zodat de schoen minder snel kapot gaat aan de bovenkant. Op het voorblad is een extra slijtvaste PU coating geplaatst, zodat het leer minder snel kapot gaat.

Uiteraard is deze schoen ook voorzien van een veter van PET-flessen (gecertificeerd door het Global Recycle Standard (GRS))! Looking good has never felt this good! De unieke Hydro-Tec® technologie in de voering zorgt ervoor dat het vocht uit je voeten direct wordt geabsorbeerd en afgevoerd. Dankzij het bekende EMMA zoolprofiel sta je zelfverzekerd in je schoenen op allerlei soorten ondergronden.

Naast de Jess en de Jodie hebben we ook de Anne, Amber en Anouk als dames veiligheidsschoenen.

HAVE A NICE DAY

Mento veiligheidslaars
Mento
Merula veiligheidslaars
Merula (bontgevoerd)
Mendoza veiligheidslaars
Mendoza (waterdicht door sympatex)

Veiligheidslaarzen

Extreme safety even in extreme weather.

Veiligheidslaars voor iedereen die buiten werkt; in de bouw, agricultuur en elk ander beroep dat veilig, waterafstotend schoeisel vereist. De veerkrachtige, dubbellaagse PU-zool zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat, terwijl je voeten droog en goedbeschermd blijven, zelfs in onstuimig weer. De #schapenvacht voering van de MERULA houd je warm en maakt MERULA ongelooflijk comfortabel.

En de Mendoza is klaar voor het echte werk in de chemische industrie of agricultuur. Deze schoenen doorstaan tests waarbij ze zeven uur lang volledig worden ondergedompeld. Ze zijn dus waterdicht van binnen en van buiten. Dat maakt het extra bijzonder dat je voeten gewoon kunnen ademen, zodat ze koel, droog en fris blijven.


Kijk voor nog meer werklaarzen op onze pagina : http://bit.ly/2iAWVJ3