Sneakers met gratis baseball cap

7 juni 2017
De populaire RuffNeck sneaker collectie is technologisch geperfectionaliseerd. Alle zes modellen van de ‘familie RuffNeck’ hebben nu een eigen roepnaam.

ALL IN THE FAMILY: RUFFNECK, THE STREETBORN SAFETY SHOE

De populaire RuffNeck sneaker collectie is technologisch geperfectionaliseerd, mede door een vernieuwde zoolconstructie die het loopcomfort optimaliseert. Alle zes modellen van de ‘familie RuffNeck’ hebben nu een eigen roepnaam, net als alle andere modellen veiligheidsschoenen die Emma in de collectie heeft.

De RuffNeck is een veiligheidsschoen en een sneaker ineen. De unieke hakconstructie (‘rough neck’) zorgt voor extra ondersteuning, ideaal dus als je met ladders en pallets werkt. Ook een vrachtwagen in- en uitstappen gaat probleemloos, zelfs als het glad is.

De vrijwel ondoordringbare, antislip PU-zool beschermt je tegen scherpe voorwerpen zoals spijkers en stukken metaal. Ruffneck is een compromisloze veiligheidsschoen met de uitstraling van een echte sneaker en afgewerkt in nubuck.


GRATIS BASEBALL CAP!

Tijdens de actieperiode ontvangen klanten bij een bestelling van één paar sneakers (model Jack, Jordan, Dave, Donovan, Clay of Clyde) GRATIS een originele baseball cap. 

Let op: Actieperiode loopt t/m 30 juni 2017

Zolang de voorraad strekt!

Verkrijgbaar via ons dealernetwerk : Vind een dealer

Zwarte luxe 6-panelen sandwich baseball cap met verstelbare metalen sluiting. De pet is gemaakt van katoen en voelt zodoende extra comfortabel.

Wie er in 2017 hartstikke cool en modieus uit wil zien, die draagt de supersportieve sneakers en de hippe baseball pet van Emma. Je maakt er overal de blits mee!

DOWNLOAD DE ACTIE-FLYER

SNEAKER
S1P / S3

  • Voelt aan als een sneaker, beschermt als een veiligheidsschoen.
  • Speciaal hakontwerp, zeer geschikt voor het beklimmen van ladders.
  • Nubuckleer of Jeans/Nubuck.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.


S1P

S3

S3

JACK     DAVE CLAY
Nubuck / Denim Nubuck / Oil Nubuck Nubuck / Oil Nubuck
             
        

S1P

S3

S3

JORDAN DONOVAN CLYDE
Nubuck / Denim

Nubuck / Oil Nubuck

Nubuck / Oil Nubuck