Werkzaam in de bouw of agriculture

23 Februar 2015
Werkzaam in de bouw of agriculture.
Weer of geen weer, het werk in de bouw gaat altijd door. Als er één bedrijfstak is waarin onze schoenen elke dag tot het uiterste op de proef worden gesteld, dan is het wel de bouw.

Weer of geen weer, het werk in de bouw gaat altijd door. Als er één bedrijfstak is waarin onze schoenen elke dag tot het uiterste op de proef worden gesteld, dan is het wel de bouw. Van metselaars tot timmermannen, van steigerbouwers tot stukadoors, allemaal leveren ze hun vakwerk in onze schoenen. En daar zijn we trots op. Dit is de wereld van zand, steen, staal en beton. Gewone schoenen houden het hier nog geen week vol. Ze verslijten waar je bij staat. En ook door weer en wind over natte steigers of smalle profielen lopen, is niet aan te raden voor mensen met standaard werkschoenen. De zolen van onze schoenen worden gemaakt van superieure rubbersoorten, voorkomen uitglijden en zorgen voor een uitstekende grip. Daarnaast kunnen ze bijna alle denkbare werksituaties of weersomstandigheden aan. Schuurbestendig rubber en versterkte leren bovenkanten beschermen je schoenen tegen de uitdagingen van alledag. Je voeten blijven droog en veilig en je staat stabiel. We gebruiken materialen van wereldwijd erkende merken Vibram® in een schoenenlijn die minstens zo veelzijdig is als de bouwsector zelf.

STOERE SCHOENEN VOOR HET ECHTE WERK.

Lees meer >

AGRICULTURE

Dit is geen baan voor mensen met een 9-tot-5-mentaliteit. Sterker nog, voor de meeste mannen en vrouwen is de agrarische sector helemaal geen baan, maar een manier van leven. Voor dag en dauw opstaan, het gevecht tegen de elementen, geen twee dagen hetzelfde. Een vastgelopen tractor uit een drassig weiland helpen, vereist waterdichte schoenen met een flinke dosis grip. Het houden van stieren die tot wel 900 kg kunnen wegen, vereist voetbescherming met een hoofdletter V. Het gebruik van moderne bestrijdings- en schoonmaakmiddelen en andere chemicaliën vereist een hoge mate van zuurbestendigheid. Als je het hele jaar door elke dag buiten bent, heb je schoenen nodig die je voeten in de winter warm houden en ze in de zomer juist ventileren. Voor een bedrijfstak die zo gevarieerd is, maken wij een breed assortiment aan schoenen. Slijtvast, water- en weerbestendig en comfort verhogend. Dit zijn echte werkschoenen voor mensen die alles afweten van hard werken.

DEZE SCHOENEN BLIJVEN DOORAKKEREN.

Lees meer >