Emma zet nieuwe stap met Vulcanus

28 Juni 2014
De nieuwe Vulcanus is de perfecte veiligheidsschoen voor Heavy Duty werkzaamheden in o.a. constructie, machinefabrieken, metaal(bewerking), lassen en land- en tuinbouwmechanisatie.

EMMA ZET

NIEUWE STAP MET

VULCANUS

De nieuwe Vulcanus is de perfecte veiligheidsschoen voor Heavy Duty werkzaamheden in o.a. constructie, machinefabrieken, metaal(bewerking), lassen en land- en tuinbouwmechanisatie. De schoen voldoet niet alleen aan alle veiligheidsnormen, maar is door een intensief ontwikkeltraject nu ook nog beter afgestemd op de moderne comfortwensen. Tegelijkertijd is het schoenuiterlijk gemoderniseerd waardoor deze Heavy Duty schoen weer helemaal van deze tijd is. 

Voordelen van de vernieuwde Vulcanus zijn:

>   Nieuwe klittenbandsluiting maakt aan- en uittrekken van de schoen nog gemakkelijker

>   Zachte tong- en enkelpolstering verhogen het pas- en draagcomfort

>   Het geprente volnerf rundsleder is vervangen door glad leder waardoor de look en feel mede door de nieuwe belijning helemaal eigentijds is.

De Vulcanus heeft een leren binnenvoering.
De GRIPFORCE® DUO-zool bestaat uit een Nitril Rubberen loopzool, die door het conische profiel goed vuil-lossend is. De zachtere PU-tussenlaag zorgt voor een zeer gerieflijk loopcomfort. De GRIPFORCE DUO®-zool is uitermate geschikt voor zwaardere werkomstandigheden en voldoet aan de hoogste anti-slipnorm: SRC.
De ‘stop & go’ zone zorgt voor extra houvast door een honingraat grip-patroon. De unieke hakconstructie zorgt voor extra schokabsorptie en energieregeneratie.
De zool is oliebenzine- en zuurbestendig en hittebestendig tot 300°C.