Vakevent Veilig Werkt Beter 2014

10 September 2014
Gezond ondernemen begint bij veilig werken

Veel media-aandacht rondom bedrijfsongevallen en ontwikkelingen als hogere schadeclaims en boetes, en de toenemende vraag naar veiligheidscertificering om überhaupt te mogen leveren en actuele thema’s als duurzame inzetbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit maakt veilig en gezond werken steeds meer voorwaarde voor een vitaal bedrijf. Veilig en gezond werken verhoogt de performance van een organisatie. Dat mag gezien worden!

 Veilig Werkt Beter 2014 heeft alle ingrediënten om veilig en gezond werken nadrukkelijk en positief op de kaart te zetten en bedrijven, instellingen en overheden de beste oplossingen aan te reiken.

Dat er veel belangstelling is voor een live platform met demonstraties, voordrachten, workshops en grote beurs is, bleek wel op de afgelopen editie. Daar mocht Veilig Werkt beter meer dan 4.000 specifiek geïnteresseerde bezoekers verwelkomen.

Ontdek úw mogelijkheden voor meer winst met veilig werken. Juist nu. Daarom nodigen wij u hierbij graag uit voor een bezoek aan het vakevent Veilig Werkt Beter 2014, dat plaatsvindt van 4 t/m 6 november a.s. in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.
Kom naar onze stand en wij vertellen u graag meer over de EMMA veiligheidsschoenen.

Met onderstaande hyperlink heeft u gratis toegang. Registreert u zich voor op www.veiligwerktbeter.nl dan heeft u snelle doorgang.

Vraag aan Emma (sales@emmasf.com) uw persoonlijke registratienummer op om u gratis te registreren. 

Registreer u hier gratis met de uw persoonlijk registratienummer

Veilig Werkt Beter 2014 zit ook boordevol primeurs, demonstraties, voordrachten, theater acts en interactieve bijeenkomsten. Esther de Kleuver, directeur Gezond & Veilig werken van het ministerie SZW zal het event openen.

Graag tot dinsdag 4, woensdag 5 of donderdag 6 november a.s.