SHOES AND SOCKS IN HARMONY

8 April 2015
SmartecAir® werkt samen met de sokken om vocht zeer efficiënt af te voeren. Je zult het verschil zeker merken. Je voeten blijven droger, terwijl jij je frissen en comfortabeler voelt en meer gefocust blijft.

SmartecAir® technologie werkt samen met de sokken om vocht zeer efficiënt af te voeren.

- Hygiënisch dankzij Sanitized-behandeling
- Nare luchtjes worden tegen gehouden
- Duurzaam dankzij supersterk materiaal Cordura®
- Perfecte pasvorm dankzij subtiele anatomische verschillen tussen de linker- en rechtervoet

We transpireren om koel te blijven. Hoe warmer we het krijgen, hoe meer zweet we produceren. Dat geldt zeker voor onze voeten wanneer we schoenen dragen. Als het zweet nergens naartoe kan, worden de voeten eerst vochtig en daarna koud. In het beste geval is het ongemakkelijk, in het ergste geval is het storend en gevaarlijk.

COOLMAX EN CORDURA

Emma’s Hydro-Dry® Sokken beschikken over Coolmax® polyestervezel en over Cordura®-technologieën. Coolmax® vezel voert vrijwel direct vocht van de voeten weg door vier speciale kanalen. Cordura® materialen zorgen voor een hoge slijtvastheid daar waar nodig. Oorspronkelijk is deze technologie ontwikkeld voor sporters, wij maken er dankbaar gebruik van in onze Hydro-Dry® sokken. Ideaal voor zelfs het zwaarste werk. De sokken onttrekken vocht aan het huidoppervlak waardoor de voet droog aanvoelt.

Maar dat is slechts een deel van het verhaal. Het vocht moet worden geabsorbeerd en efficiënt worden afgevoerd naar de buitenzijde van de schoen. In al onze schoenen gebruiken we SmartecAir® technologie, die samenwerkt met de sokken om vocht ongelooflijk efficiënt af te voeren.

DE SOK DIE BETER PAST, VOELT HET BEST

Je zult het verschil zeker merken. Je voeten blijven droger, terwijl je je frisser en comfortabeler voelt en meer gefocust blijft. Uiteraard hangt de hoeveelheid warmte af van de tijd van het jaar en je activiteiten. Juist daarom zijn onze Hydro-Dry® Sokken verkrijgbaar in drie versies: Lite, Ultra en Thermo.

ELIMINEERT BACTERIËN EN GEUREN

Alle Hydro-Dry®sokken ondergingen net zoals de voering in onze schoenen een Sanitized behandeling. Deze elimineert geuren en daardoor krijgen microbes en bacteriën geen kans.

De met Cordura versterkte hiel en teenruimte verlengen ook de levensduur van de sokken. Verder dragen subtiele anatomische verschillen tussen de linker- en rechtervoet bij aan een perfecte pasvorm. Je zult het verschil voelen.