Kontaktstyring er begrepet vi bruker for å beskrive mengden av grep som brukes på en rekke overflater i forskjellige arbeids- og værforhold. På samme måte som det finnes en optimal dekkprofil (mønster) for kjøring på en flat, tørr overflate, finnes det også et perfekt såledesign . Nyskapning, testing og perfeksjonering av sålemønstre og materialer er en del av vår videre satsing på kontaktstyring.

GRIPFORCE DUO: ENESTÅENDE UTENDØRS

GripForce Duo er en ideell såle for jobber innen anlegg og jordbruk, hvor du tilbringer mye tid utendørs. En unik sammensetning av PU og gummi har blitt utviklet slik at det er særdeles sklisikkert og gir betydelig sterkere gripeevne og grep på jevne overflater.

Sålens form og design er nøkkelen til evnen til å avvise søle, snø, grus og andre elementer du kan støte på. Brede og grunne spor i god størrelse på skoens base sikrer at mesteparten av rusket er igjen på stedet eller ute i feltet.

Sålens multigrepsknaster holder kontakten med gulvet på flere av trykkpunktene. På den måten kan du bevege deg naturlig og fortsette jobben, uansett hvor krevende den er og uansett vær. Energisonen minimerer energitap i tillegg til å redusere stress og belastning på leddene, takket være den støtdempende teknologien.

GREPSONE
GREPSONE
Nitril og PU yttersåle for ekstremt arbeid, olje og syre-bestandig, støtdempende, energireturnerende hæler.
ENERGIRETUR
ENERGIRETUR
Antiutmattelses såledesign returnerer energien til de områdene av foten der behovet er størst, noe som effektivt reduserer belastninger og stress ved å jobbe på harde gulv. På den måten bruker du mindre energi og blir mindre trøtt.
STOPP- OG GÅ-SONE
STOPP- OG GÅ-SONE
Såler med dobbel tetthet (PU/PU og PU/nitrilgummi) overstiger høyeste skliteststandarder. Bikakedesign gir maksimalt grep under landing og når du tar ditt neste steg med maksimum friksjonskoeffisient.
KLATREKONTROLLSONE
KLATREKONTROLLSONE
Spesialt designete riller, optimalt
plassert for å maksimere grep og fotens stabilitet når du klatrer i stiger.
RILLER SOM AVVISER JORD OG RUSK
RILLER SOM AVVISER JORD OG RUSK
Bredere og konisk designede mellomrom mellom rillene og knastene forbedrer sålens evne til å kvitte seg med jord og rusk ved daglig bruk. Hvis du kommer fra jordene, har du ikke lyst til å ta dem med deg inn.

GRIPPFORCE EASY TWIST: ENESTÅENDE INNENDØRS.

Denne sålen er designet for å gi perfekt sklisikkerhet innen de fleste innendørs arbeidssituasjoner. Det overordnede designet for hver Easy Twist-såle er formet for å avvise eventuell overflatevæske eller fett du måtte støte på. Easy Twist-såler holder kontakten med gulvet mye lenger enn en standard såle, selv under rask gange eller løping (for eksempel under en nødsituasjon på et sykehus).

"Easy Twist"-sfæren skaper større stabilitet og sikkerhet ved plutselige bevegelser og manøvreringer. Plutselige vendinger er mulige med enda mindre energiforbruk. I tester har Emmas Easy Twist-design blitt kalkulert til å redusere energien som kreves for å snu rundt fra en statisk posisjon til 35 %.