Alle Emma-sko og -støvler er designet for å holde føttene dine tørre, komfortable og trygge innenfra og ut. Dette er en filosofi som driver alt vi gjør. Energibesparende såler betyr at du trenger mindre "handling" for å få til den samme bevegelsen og fremdriften. Noe som igjen betyr at du vil generere mindre varme inne i skoen, noe som reduserer mengden med fotsvette betydelig.

FUKTIGHETSTRANSPORT

I løpet av en vanlig arbeidsdag, vil den gjenomsnittlige foten miste nok fuktighet til å fylle et shot-glass (bruker man dårligere sko kan det føles som om det er nok til å fylle en flaske). Emmas Hydro-Tec®-teknologi transporterer fuktigheten vekk fra foten.  Hydro-Tec® gjør det mulig for fuktigheten å bli absorbert av skoens fôring og fordampe nærmest øyeblikkelig. For maksimal beskyttelse mot fuktighet, anbefaler vi at du bruker skoene og sokkene våre sammen. Emmas Hydro-Dry®-sokker har Duponts velkjente Coolmax®-teknologi. Fire mikrokanaler transporterer fuktighet vekk fra fotens overflate, noe som maksimerer tørrhet og komfort når den brukes sammen med Hydro-Tec®.  Hydro-Tec® lar intern fuktighetsdamp unnslippe enkelt og effektivt. Det er den beste kombinasjonen som holder deg tørr, komfortabel og fokusert på arbeidet ditt. For å få skoene tilbake til optimal tilstand, er det bare å la dem stå ute på et tørt, godt ventilert sted i ca. åtte timer (eller over natten) og de vil være som nye igjen.

ENERGIRETUR
ENERGIRETUR
Mindre krefter for å gjøre den samme bevegelsen. Slik at du genererer mindre varme inne i skoen, noe som reduserer mengden med fotsvette betydelig.
HYDRO-DRY®-SOKKER
HYDRO-DRY®-SOKKER
Ved å kombinere Hydro-Dry® spesialsokkene våre med støvlene og skoene våre, optimaliserer vi fjerning av fuktighet og ventilering av foten. Sokken fører fuktigheten fekk fra føttene ved hjelp av Coolmax®
4-kanalers-teknologi. Holder deg og føttene dine friskere og tørrere lengre.
FÔRING OG INNLEGGSSÅLER
FÔRING OG INNLEGGSSÅLER
Med Emmas Hydro-Tec®-teknologi, innleggssåler og innersåler, blir fuktigheten fra sokken absorbert slik at den fordamper på utsiden av skoen, noe som holder deg og føttene dine tørre og komfortable.
FJERNING AV VARME OG FUKTIGHET.
FJERNING AV VARME OG FUKTIGHET.
Med Hydro-Tec® og Sympatex® blir fuktigheten som genereres av svette, fjernet nærmest øyeblikkelig. Fuktigheten fordamper raskere og mer effektivt jo varmere det blir inne i skoen.
"BOX FRESH"-VENTILASJON
"BOX FRESH"-VENTILASJON
La skoene eller støvlene stå ute på et tørt og godt ventilert sted (ikke i nærheten av varmekilder som for eksempel radiatorer) i ca. åtte timer (eller over natten) og de vil være som nye igjen.

AVVISER VANN – UTENPÅ OG INNI

Sympatex® gir et poreløst og svært vanntett lag som vil avvise og motstå inntrengning av alle typer fuktighet. Is, regn, smeltende snø og fuktighet avvises selv etter flere måneders bruk. Det er rett og slett ikke nok at den er vanntett i bare en uke eller en måneds bruk. Våte, kalde føtter kan føre til utmattelse og tretthet som kan kompromittere sikkerheten. Ifølge europeiske standarder er et materiale vanntett dersom det kan motstå vanntrykk på 1300 mm. En Sympatex®-membran kan motstå en vannsøyle på over 45 000 mm. Hos Emma går vi ikke på akkord med materialer, produksjon eller velværet ditt. Det er derfor vi tilbyr sko og støvler som kombinerer Sympatex® og Hydro-Tec®, som er den beste kombinasjonen som holder deg tørr.