Lik fordeling av kroppsvekt mellom front og bakside av foten er viktig. Skoene våre er utformet for å kontrollere posisjonen til foten for å maksimere kontakten med gulvet, noe som øker balansen din.

GANGBALANSE

Etter omfattende undersøkelser der vi undersøkte tusenvis av individuelle fotskanninger, har vi fastslått hvor de viktigste trykkpunktene i foten er. Det er denne kunnskapen vi har tatt i bruk for å skape og perfeksjonere såledesignene våre. Forskjellige Emma-såler har forskjellige grepstiler for en rekke forskjellige utendørs- og innendørs arbeidsmiljøer. Men uansett overflate, optimaliserer de alle kontakten mellom gulvet og skoen. Det er dette vi kaller å oppnå den «perfekte balansen» – punktet der bevegelser krever minimal innsats. Konstruksjonen til Emma-fottøy er designet for å redusere pronasjon (vri- / snu-bevegelsen til foten). Overdreven bevegelse eller pronasjon kan forårsake ubehag, smerter, kneproblemer og til og med smerter i korsryggen. Optimal fotposisjonering kreves enten brukeren går eller står i lengre perioder. Skosålen gir komfort og støtte under foten og returnerer energi der behovet er størst.

FOTENS TRYKKPUNKTER
FOTENS TRYKKPUNKTER
Kroppsvekten bør være likt fordelt mellom forsiden og baksiden av foten og maksimere kontakten med gulvet – noe som øker balansen din. Takket være omfattende undersøkelser har vi fastslått fotens viktigste trykk- og kontaktpunkter for både innendørs- og utendørssålene våre.
SKAFTKONSTRUKSJON OG MIDTFOTSTABILITET
SKAFTKONSTRUKSJON OG MIDTFOTSTABILITET
Robuste skoskaft gir enestående buestøtte og komfort i løpet av timer med bruk. Større stabilitet i området rett etter hælen skaper den optimale vridningskontrollen og reduserer tretthet – vi kaller dette midtfotstabilitet.
OPTIMAL KOMPRESJON
OPTIMAL KOMPRESJON
Demping og konstruksjon skaper optimal støtdemping og energiretur til viktige soner i foten, slik at du holder deg skarpere lenger.
BREDDE
BREDDE
Etter å ha tilbrakt årevis med å studere fotens anatomi, inkludert hæl og tær – vi sikrer den mest komfortable passformen og optimale balansen for alle størrelser, former, lengder og bredder av føtter.
LÆRTYKKELSE
LÆRTYKKELSE
Tykkere lær i skaftet gir ikke etter så lett, eller beveger seg mot høyre eller venstre – selv under trykk. Med en tykkelse på 2,2 mm er Emma-sko svært sterke, støttende og perfeksjonerere brukerens balanse.

STÅENDE BALANSE

Føttene dine bærer hele kroppsvekten din når du står og går. Siden kroppen din jobber mot tyngdekraften, vil det oppstå spenninger i føttene og bena dine. Dette kan føre til muskulære og sirkulasjonsproblemer med mindre skoene / støvlene dine er anatomisk designet for å distribuere vekten din. Et sterkt skaft sikrer at den indre skoen ikke synker under trykk og forblir støttende – forbedrer energien mens du har dem på deg. En bredere «tåboks» i tuppen på skoen er ment å imøtekomme eventuelle hevelser av føttene som kan oppstå på slutten av arbeidsdagen eller -natten.

I tillegg til modeller av forskjellige design, leverer EMMA også vernesko til dagens generasjon. Friske farger, moderne modeller og fremfor alt et høyt nivå av brukerkomfort og optimal sikkerhet garanterer en moderne vernesko av topp kvalitet.