Personvernerklæring


Du er kanskje ikke klar over dette, men du deler personopplysningene dine med oss. Fra å abonnere på et nyhetsbrev, be om informasjon, sende en katalog eller informasjon om tilpasning av sko. Men ikke vær bekymret. Vi håndterer opplysningene dine nøye! Du kan stole på det. Vil du vite hvordan vi håndterer personvernet ditt? Les personvernerklæringen nedenfor, og vi vil med glede fortelle deg mer.


Hva betrakter vi som personopplysninger?

Er du en av våre kunder eller partnere, eller er du i kontakt med en av kollegaene våre? Da er sjansen stor for at vi vil lagre personopplysninger. Men hva betrakter vi som personopplysninger? Personopplysninger sier noe om deg eller firmaet ditt. For eksempel fornavnet, etternavnet, telefonnummeret, bostedet eller e-postadressen din. All informasjon som kan knyttes til deg som en person.


Hva bruker vi personopplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til forskjellige ting. For eksempel:

 • Gi deg informasjon om verdens første sirkulære vernesko
 • Sende deg katalogen vår
 • Gi deg informasjon om tilpasningstjenesten vår
 • Gi deg informasjon om semi-ortopediske korreksjoner
 • Abonnere på Emmas nyhetsbrev


Hvem samler vi inn personopplysniger fra?

Vi samler inn personopplysninger fra alle som en av våre ansatte har hatt kontakt med, som har ført til et kundeforhold eller et interessert prospekt. Vi beholder disse opplysningene helt til forholdet er avsluttet. Vi samler også inn personopplysninger om potensielle nye ansatte som søker stilling hos oss under en søknadsprosedyre, eller som sender en åpen søknad. Vi beholder disse opplysningene i opptil ett år etter mottak.


Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi beholder en rekke opplysninger om deg og organisasjonen du jobber for. Disse kan oppsummeres som følger:

 • Tittel: Herr eller Fru
 • Initialer
 • Fornavn og etternavn
 • E-post-adresse
 • Firmanavn
 • Bransje
 • Funksjon
 • Antall ansatte
 • Gatenavn og husnummer
 • Postnummer
 • By
 • Land
 • Telefonnummer

Kontakthistorikk (hva som har blitt diskutert tidligere over telefon, e-post eller i løpet av avtaler)

Under tilpasningsøkter på selskapets adresse, for- og etternavn, ansattnummer, skobredde, skostørrelse og skotype.


Hvem deler vi personopplysninger med?

I prinsippet deler vi ikke personopplysningene dine med tredjeparter. Vi vil bare dele opplysningene dine med andre når det en god grunn til dette. For eksempel når det er begått svindel, eller i forbindelse med rettsforhandlinger. I disse tilfellene vil vi være forpliktet til å dele opplysningene med politiet, rettsvesenet eller et inkassobyrå. Reglene for deling av personopplysninger er strenge. Vi vil selvfølgelig overholde disse.

Vi tar godt vare på personopplysningene dine.


Alltid godt beskyttet.

For å forhindre at personopplysningene havner i feil hender, bruker vi kun sikre datalagringssystemer. Dersom et databrudd skulle finne sted, vil vi rapportere dette til personen det gjelder umiddelbart.


Signert taushetsplikt.

Alle kollegene våre signert en kontrakt da de ble ansatt hos oss. Denne inkluderer en separat del om hvordan de skal håndtere personopplysninger. Ved å signere kontrakten erklærer de at de forplikter seg til å sikre konfidensialiteten til sensitiv informasjon, som for eksempel personopplysninger.


Hvordan kan jeg se personopplysningene mine?

Alle i EU har en «rett til tilgang» til personopplysningene sine. Dette betyr at du har rett til å se hvilke av dine personopplysninger vi lagrer spesielt. Vi gir individer muligheten til å se de fysiske og nettbaserte oppføringene våre, og utøve sin rett til korrigeringer hvis disse opplysningene er uriktige og må korrigeres.


Vår visjon vedrørende personvern

I vår visjon vedrørende personvern er personopplysninger i gode hender. Vi håndterer informasjonen vi mottar fra deg som en kontaktperson, eller bedriftsinformasjonen din, med ytterste forsiktighet. I denne forbindelsen er sikkerhet alltid stikkordet. I tillegg til personopplysningene i vår besittelse, som skyldes ditt forhold til en av våre ansatte, har du selv også innflytelse over opplysningene i vår besittelse. Når du mottar nyhetsbrevet vårt, kan du avslutte abonnementet hvis du ikke lenger ønsker å motta det. Vi kontrollerer regelmessig personopplysningene i vår besittelse, for å sikre at de ikke er utdaterte og at vi alltid har riktig informasjon. Dette sikrer også at databasen vår alltid er oppdatert og sikker.


Om denne Personvernerklæringen

Dette er personvernerklæringen til Emma Safety Footwear BV. Innholdet kan bli endret regelmessig. Den nåværende versjonen ble laget den 24. mai 2018. Du finner den nyeste versjonen på www.emmasafetyfootwear.com.


Spørsmål om personvern?

Vi kan forestille oss at du vil ha ytterligere spørsmål om hvordan vi håndterer personopplysningene dine etter å ha lest denne personvernerklæringen. Send en e-post til info@emmasf.com og vi vil besvare forespørselen din så snart som mulig.