Kontakthantering är begreppet vi använder för att beskriva hur mycket fäste som appliceras på en mängd olika ytor i olika arbets- och väderförhållanden. På samma sätt som det finns en optimal däckprofil (ett mönster) för att köra på en plan, torr yta finns det en perfekt suldesign också. Att uppfinna, testa och utveckla mönster och material till sulor är en del av vårt kontinuerliga arbete med kontakthantering.

GRIPFORCE DUO: UTOMORDENTLIG UTOMHUS

GripForce Duo är en idealisk sula för jobb inom byggbranschen och jordbruket, där du tillbringar mycket tid utomhus. En unik blandning av PU och gummi har utvecklats för att vara extremt halkresistent och ge avsevärt bättre följsamhet och fäste på släta ytor.

Sulans form och design är nyckeln till dess förmåga att stöta bort lera, snö, grus och andra saker du kan stöta på. Breda men grunda räfflor i rätt storlek under skon ser till att merparten av skräpet stannar kvar på arbetsplatsen eller ute på åkern.

Sulans klackar med multifäste håller kontakt med golvet på många olika tryckpunkter. Detta låter dig röra dig naturligt och fortsätta jobba, oavsett hur krävande det är och oavsett hur väderleken ser ut. Energizonen minimerar energiförlusten och minskar stress och påfrestningar på lederna tack vare sin stötabsorberande teknik.

GREPPZON
GREPPZON
Yttre sula i nitril och PU för extremt arbete, olje- och syraresistent, stötabsorberande, energireturnerande hälar.
ENERGIRETURNERING
ENERGIRETURNERING
En suldesign som motverkar trötthet returnerar energi till de delar av foten där den behövs mest, vilket effektivt minskar stressen och påfrestningen av att arbeta på hårda golv. Så du använder mindre energi och blir mindre trött.
STOPP & GÅ-ZON
STOPP & GÅ-ZON
Sulor med dubbel densitet (PU/PU och PU/nitrilgummi) överskrider de högsta standarderna i halktester. En hålig design ger maximalt grepp under landning och du tar ditt nästa steg med maximal friktionskoefficient.
KLÄTTERKONTROLLZON
KLÄTTERKONTROLLZON
Särskilt utformade fåror, optimalt
placerade för att maximera grepp och fotstabilitet när man klättrar på stegar.
FÅRADE FÖR ATT STÖTA BORT JORD OCH SMUTS
FÅRADE FÖR ATT STÖTA BORT JORD OCH SMUTS
Bredare och konformade gap mellan sulans fåror och klackar ökar dess förmåga att göra sig av med jord och smuts under daglig användning. Om du kommer in från åkern tar du inte åkern med dig.

GRIPFORCE EASY TWIST: SUVERÄN INOMHUS.

Den här sulan har utformats för att ge perfekt halkresistens i de flesta arbetssituationer inomhus. Den allmänna designen för varje Easy Twist-sula är utformad för att stöta bort alla vätskor och allt fett från ytan. Easy Twist-sulor håller kontakt med golvet under mycket längre tid än standardsulor, till och med under snabba promenader eller löpning (till exempel under ett nödläge på ett sjukhus).

"Easy Twist"-kretsen skapar större stabilitet och säkerhet när du utför plötsliga rörelser och manövrar. Plötsliga vändningar och vridningar är också möjliga med ännu mindre energiåtgång. I tester har Emmas Easy Twist-design beräknats minska energin som krävs för att vända sig från en statisk position med 35 %.