Varje sko och känga från Emma är utformad för att hålla din fot torr, bekväm och säker från insidan ut. Det är en filosofi som ligger bakom allt vi gör. Energisparande sulor innebär att du behöver mindre "action" för att skapa samma rörelse och momentum. Vilket i sin tur betyder att du genererar mindre värme inuti skon, vilket avsevärt minskar mängden fotsvett.

FUKTTRANSPORT

Under en vanlig arbetsdag förlorar en genomsnittlig fot tillräckligt mycket fukt för att fylla ett snapsglas (med sämre skor kan det kännas tillräckligt för att fylla en flaska). Emmas Hydro-Tec®-teknik leder bort fukt från foten.  Hydro-Tec® låter fukten absorberas av skons foder och dunsta bort nästan omedelbart. För maximalt fuktskydd rekommenderar vi att man bär våra skor och strumpor tillsammans. Emmas Hydro-Dry®-strumpor har Duponts välkända Coolmax®-teknik. Fyra mikrokanaler transporterar bort fukten från fotens yta, vilket – när den används tillsammans med Hydro-Tec® – maximerar torrhet och komfort.  Hydro-Tec® låter den interna fukten dunsta och försvinna enkelt och effektivt. Det är den bästa kombinationen för att hålla dig torr, bekväm och fokuserad på ditt jobb. För att få tillbaka skorna i optimalt skick lämnar du dem bara på en torr och välventilerad plats i ungefär 8 timmar (eller över natten), så blir de som nya igen.

ENERGIRETURNERING
ENERGIRETURNERING
Mindre ansträngning för att skapa samma rörelse. Så du genererar mindre värme inuti skon, vilket avsevärt minskar mängden fotsvett.
HYDRO-DRY®-STRUMPA
HYDRO-DRY®-STRUMPA
Kombinera våra specialtillverkade Hydro-Dry®-strumpor med våra kängor och skor för att optimera borttagning av fukt och ventilering av foten. Strumpan transporterar bort fukt från foten med hjälp av Coolmax®-
teknik med 4 kanaler. Dina fötter håller sig fräschare och torrare en längre tid.
FODRING OCH INLÄGGSSULOR
FODRING OCH INLÄGGSSULOR
Emmas Hydro-Tec®-teknik, inläggssulor och innersulor, absorberar fukten från strumpan och gör att den effektivt kan dunsta utanför skon, vilket håller dig och dina fötter torra och bekväma.
BORTTAGNING AV VÄRME OCH FUKTIGHET
BORTTAGNING AV VÄRME OCH FUKTIGHET
Hydro-Tec® och Sympatex® tar i princip omedelbart bort fukt som genereras av svett. Ju varmare det blir inuti skon, desto snabbare och mer effektivt dunstar fukten bort.
FRÄSCH VENTILERING
FRÄSCH VENTILERING
Lämna dina skor eller kängor på en torr och välventilerad plats (inte bära några värmekällor som element) i ungefär 8 timmar (eller över natten), så blir de som nya igen.

STÖTER BORT VATTEN – INIFRÅN UT

Sympatex® tillhandahåller ett porlöst, mycket vattentätt lager som stöter bort och står emot inträngning av all sorts fukt. Is, regn, smältande snö och fukt stöts bort även efter många månaders användning. Det räcker inte att vara vattentät i bara en vecka eller en månad. Blöta, kalla fötter kan leda till trötthet, vilket kan äventyra säkerheten. Europeiska standarder kallar ett material vattentätt om det kan stå emot ett vattentryck på 1 300 mm, och ett Sympatex®-membran kan stå emot en vattenpelare på mer än 45 000 mm. Hos Emma kompromissar vi inte med material, tillverkning eller ditt välmående. Det är därför vi erbjuder skor och kängor med både Sympatex® och Hydro-Tec®. Det finns ingen bättre kombination för att hålla dig torr.