Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

30 januari 2019
EMMA Safety Footwear is zakenpartner van de ‘Stichting Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding’, kortweg KWF Kankerbestrijding.

“Hiermee steunt ons bedrijf belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek”, zegt Tom Hermans. “Dankzij onderzoek neemt de kennis over kanker steeds verder toe.” Indirect helpt EMMA mee het doel te bereiken: minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven voor patiënten. Zakenpartners van KWF, waaronder EMMA, investeren in een specifiek onderzoeksthema, zoals darmkanker of immunotherapie (een behandeling met medicijnen die een afweerreactie tegen kankercellen stimuleren). EMMA sponsort het onderzoek naar longkanker.

EMMA Safety Footwear brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Samen komen we steeds dichterbij
EMMA Safety Footwear deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. EMMA Safety Footwear draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding
Als Zakenvriend helpt EMMA Safety Footwear kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen. 


Meer informatie
Wilt u meer weten over het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF Kankerbestrijding:  www.kwf.nl/zakenvriend