CERTIFIERADE STÖDSULOR MED HYDRO-TEC® ORTHO COVER

När semi-ortopediska lösningar inte åtgärdar problemet kan en specialtillverkad stödsula vara svaret. I så fall blir du hänvisad till en fotvårdsspecialist eller ortoped som mäter och tillverkar dessa stödsulor. Förut gjorde de dessa med eget material, vilket innebar att de inte var certifierade för användning i en EMMA-skyddssko.

EMMA erbjuder nu fotvårdsspecialisten eller ortopeden en möjlighet att använda EMMA:s HYDRO-TEC® ORTHO COVER, vilket möjliggör att en certifierad lösning kan erbjudas när sulan används tillsammans med en EMMA-skyddssko.

HYDRO-TEC® ORTHO COVER

CERTIFIERAD I ENLIGHET MED DEN EUROPEISKA STANDARDEN OCH ISO 20345:2011

EMMA förser fotvårdsspecialisten eller ortopeden med två typer av material till skyddet, nämligen HYDRO-TEC® ORTHO COVER MESH och HYDRO-TEC® ORTHO COVER SUEDEC. När dessa material används i enlighet med EMMA:s riktlinjer och tillsammans med en EMMA-skyddssko förblir skon certifierad och uppfyller de striktaste europeiska säkerhetsstandarderna.

   

Material till Hydro-Tec® Ortho Cover finns hos frecoma.nl, som levererar innovativa produkter till ortopediska specialister.

Ortopedisk instruktion F220 för stödsulan Ortho-Cover (se filmen)

Med mönster till innersulor

Registreringslänk

Försäkran från TÜV Rheinland Nederland B.V.

Försäkran om överensstämmelse

HYDRO-TEC ® ORTHO COVER

För att garantera den här certifieringen får den berörda fotvårdsspecialisten/ortopeden en unik kod när de har registrerat sitt arbete på Emmas portal. Det finns också en registrering av att slutanvändaren använder den särskilda innersulan ihop med typen av Emma-sko. På så sätt är kunden, skon och sulan oskiljaktigt kopplade till varandra under certifieringen.

Idealiskt i händelse av:

1. Problem med främre delen av foten/metatarsalgia
2. Hälsporre/plantar fasciitis
3. Något komplex felinriktning av foten
4. Mortons neurom
5. Sesamoiditis