EMMA SAFETY FOOTWEAR: VI BRYR OSS, JOBBA SÄKERT!

I 85 år har nederländska Emma Safety Footwear tillverkat skyddsskor för människor som jobbar hårt över hela världen.

För varje sektor och yrke som inte klarar sig med vanliga skor finns det alltid en EMMA-skyddssko som kan ta sig an utmaningen. Vi har total kontroll över den nödvändiga kvaliteten och säkerhetsstandarden, från design till inköp av råmaterial för tillverkning och distribution. Emma kombinerar traditionellt hantverk med den senaste tekniken, så att du kan lita blint på dina skyddsskor.

SÄKERHET ÅT ALLA

För 90 % av de som bär skyddsskor räcker det med en vanlig modell i stil med de som finns i vårt utbud; men 9 % av användarna får bästa möjliga komfortnivå med smärre, eller ibland lite större, ändringar av sina skyddsskor; 1 % av användarna behöver till och med en helt specialtillverkad sko. På EMMA står vi för "säkerhet åt alla" och

det är därför vi introducerar ett komplett utbud av (semi)ortopediska lösningar. Detta betyder att alla kan gå till jobbet i skyddsskor som har en fullständig ISO-certifiering. I diagrammet nedan hittar du de olika lösningar vi erbjuder utöver vårt standardsortiment av skyddsskor. I den här mappen vill vi berätta mer om de lösningar vi har utvecklat.

SKYDDSSKOR OCH (SEMI)ORTOPEDISKA LÖSNINGAR