DEN PERFEKT ANPASSADE ORTOPEDISKA SKYDDSSKON UTAN KOMPROMISSER

När semi-ortopediska modifikationer och/eller stödsulor inte uppnår önskat resultat kan EMMA nu erbjuda ett nytt alternativ: certifierade ortopediska skyddsskor gjorda på ett flexibelt sätt. Detta låter oss leva upp till vårt motto "säkerhet åt alla"; med den här lösningen är det verkligen möjligt för alla att bära en certifierad skyddssko.

Den här skyddsskon möjliggörs av samarbete. Den ortopediska skoteknikern är ansvarig för att mäta skorna och tillverka den sista. Därefter tar företaget OSK Schoentechniek hand om skotillverkningen. För att göra det förser EMMA dem med certifierat material och tar ansvar för att certifiera skon. EMMA har utvecklat och certifierat ett sortiment med fyra olika skyddsskor i det här syftet.

FLEXIBEL METOD OCH CERTIFIERINGSSTANDARD EN ISO 20345:2011

Den här flexibla tillverkningsmetoden ger den ortopediska skoteknikern total frihet. Så länge EMMA-material används i enlighet med etablerade riktlinjer kan skon behålla sin certifiering under den europeiska säkerhetsstandarden EN ISO 20345:2011. Detta låter skoteknikern skapa den perfekta passformen utan att behöva kompromissa.

Ortopedisk instruktion för sista skon (Bekijk hier de instructiefilm)

Certifikatstyp ortopedisk linje ESD O3 nitril

Certifikatstyp ortopedisk linje ESD S3 nitril

Ortho Nordic
Ortho Nordic
Ortho Nestor
Ortho Nestor
Ortho Paul
Ortho Paul
Ortho Patrick
Ortho Patrick

Idealiskt i händelse av:

1. Särskilda former och storlekar på fötter som inte passar en semi-ortopedisk skyddssko
2. Osteoartrit på ankeln
3. Droppfot
4. Skillnader i benens längd på mer än 2 cm
5. Fötter som ansätts av diabetes mellitus eller reumatoid artrit