SERTIFISERTE STØTTESÅLER MED HYDRO-TEC® ORTHO COVER

Når semi-otropediske løsninger ikke kan løse problemet, kan en skreddersydd støttesåle være svaret. I dette tilfellet vil du bli referert til en fotpleier eller ortopedist som vil måle og produsere disse støttesålene. Tidligere ble disse laget ved hjelp av deres egne materialer, noe som betyr at de ikke var sertifiserte for bruk i en EMMA-vernesko.

EMMA tilbyr nå fotpleiere og ortopedister muligheten til å bruke EMMA HYDRO-TEC® ORTHO COVER og muliggjør dermed at en sertifisert løsning kan tilbys, når den brukes i kombinasjon med en EMMA-vernesko.

SERTIFISERT I HENHOLD TIL EUROPEISK STANDARD OG ISO 20345:2011

EMMA leverer to materialtyper til omslaget til fotpleieren eller ortopedisten, nemlig HYDRO-TEC® ORTHO COVER MESH og HYDRO-TEC® ORTHO COVER SUEDEC. Når disse materialene brukes i henhold til EMMAs retningslinjer og i kombinasjon med EMMA-vernesko, vil skoen forbli sertifisert og skoen oppfyller de strengeste europeiske sikkerhetsstandardene.

   

Hydro-Tec® Ortho Cover-materialer er tilgjengelige via frecoma.nl, leverandør av nyskapende produkter til ortopedispesialister.

Ortopedisk instruksjon F220 støttesåle ortho-cover (se filmen)

Innersålemønstre

Registreringskobling

Erklæring om TÜV Rheinland Nederland B.V.

Samsvarserklæring

HYDRO-TEC ® ORTHO COVER

For å garantere denne sertifiseringen vil den berørte fotpleieren/ortopedisten motta en unik kode etter registrering av arbeidet sitt på Emmas portalnettsted. Det er også en registrering av sluttbrukeren som bruker den spesielle innersålen, sammen med type Emma-sko. På denne måten er kunden, skoen og sålen uløselig knyttet til hverandre under sertifiseringen.

Ideal is cases such as:

Ideelt er tilfeller som for eksempel:
1. Fremre fot-problemer / metatarsalgia
2. Hælspore / plantar fasciitis
3. Mildt sammensatt feiljustering av foten
4. Mor