EMMA SAFETY FOOTWEAR: VI BRYR OSS, JOBB TRYGT!

I 85 år har nederlandske Emma Safety Footwear produsert vernesko for hardtarbeidende i hele verden.

For hver seksjon eller yrke en normal sko ikke er noen match for, er det alltid en EMMA-vernesko som takler utfordringen. Vi har full kontroll over nødvendig kvalitet og sikkerhetsstandarder, fra design, til anskaffelse av råmaterialer for produksjon og distribusjon. Emma kombinerer tradisjonelt håndverk med den nyeste teknologien slik at du kan stole blindt på verneskoene dine.

SIKKERHET FOR ALLE

For 90 % av de som går med vernesko, vil en vanlig verneskomodell, som de du finner i utvalget vårt, være mer enn nok. 9 % av brukerne vil derimot oppnå de beste komfortnivåene med små til mellomstore endringer i verneskoene. 1 % av brukerne krever til og med en vernesko som er fullstendig skreddersydd. Hos EMMA fremmer vi «sikkerhet for alle».

Derfor presenterer vi et komplett utvalg med (semi-)ortopediske løsninger. Dette betyr at alle kan gå på jobb i vernesko med full ISO-sertifisering. I diagrammet nedenfor kan du finne de forskjellige løsningene vi tilbyr i tillegg til standardutvalget med vernesko. I denne mappen vil vi gjerne fortelle deg mer om løsningene vi har utviklet.

VERNESKO OG (SEMI-)ORTOPEDISKE LØSNINGER