DEN PERFEKT TILPASSEDE ORTOPEDISKE VERNESKOEN UTEN KOMPROMISSER

Når semi-ortopediske modifikasjoner og / eller støttesåler ikke oppnår det ønskede resultatet, kan EMMA nå tilby et nytt alternativ: sertifiserte ortopediske vernesko laget på en fleksibel måte. Dette gir oss muligheten til å leve opp til mottoet "sikkerhet for alle". Med denne løsninen er det faktisk mulig for alle å bruke en sertifisert vernesko.

Denne verneskoen er gjort mulig ved å jobbe i samproduksjon. Den ortopediske skoteknikeren er ansvarlig for å måle skoene og produsere den siste. Etter det tar selskapet OSK Schoentechniek seg av skoproduksjonen. For å gjøre dette leverer EMMA de sertifiserte materialene og tar ansvar for sertifiseringen av skoen. EMMA har utviklet og sertifisert et utvalg på fire forskjellige vernesko for dette formålet.

FLEKSIBEL METODE OG SERTIFISERINGSSTANDARD EN ISO 20345:2011

Denne fleksible produksjonsmetoden gir den ortopediske skoteknikeren full frihet. Så lenge EMMA-materialer blir brukt i henhold til etablerte retningslinjer kan skoen opprettholde sertifiseringen i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden EN ISO 20345:2011. Dette gir skoteknikeren muligheten til å skape den perfekte passform uten å måtte inngå kompromisser.

Ortopediske instruksjoner Shoe Last (Bekijk hier de instructiefilm)

Sertifikattype Ortopedisk linje ESD 03 Nitril

Sertifikattype Ortopedisk linje ESD S3 Nitril

Ortho Nordic
Ortho Nordic
Ortho Nestor
Ortho Nestor
Ortho Paul
Ortho Paul
Ortho Patrick
Ortho Patrick

Ideelt er tilfeller som for eksempel:

1. Bestemte former og størrelser på føtter som ikke passer i en semi-ortopedisk vernesko
2. Artrose i ankelen
3. Droppfot
4. Benlengde-forskjeller større enn 2 cm
5. Føtter truet av diabetes mellitus eller leddgikt