HÅLLBARHETSRAPPORT 2019

2 Juni  2020
I EMMA:s hållbarhetsrapport för 2018 tog vi dig igenom EMMA:s långa historia. 2019 är första året sedan vi lämnat vår fabrik vid Emma-gruvan i Brunssum bakom oss helt och hållet. Dags för ett nytt kapitel i berättelsen om skofabriken EMMA!

Ange din e-postadress längst ner på den här sidan och ladda ner EMMA:s hållbarhetsrapport 2019.

SPOLA TILLBAKA!

Tillbaka till början av 2019. I EMMA:s hållbarhetsrapport för 2018 tog vi dig igenom EMMA:s långa historia. Gruvan Emma, vårt hem. Platsen där allt började i slutet av 1920-talet, 855 meter under jord. Arbetsplatsen där EMMA gjorde sin allra första skyddssko, som vägde upp till 1 kilo, med en tåhätta i stål på ovansidan av skon. Mycket har förändrats de senaste 90 åren! Allt har förändrats, förutom våra principer. 2019 är första året sedan vi lämnat fabriken vid Emma-gruvan i Brunssum bakom oss helt och hållet, vilket var smärtsamt för vissa anställda. Dags för ett nytt kapitel i berättelsen om skofabriken EMMA!

2019 vidtog EMMA åtgärder för att gå ifrån fossil gruvdrift så mycket som möjligt (brytningen av fossila råmaterial, såsom i Emma-gruvan) till utvinning i urban miljö (användning av råmaterialen runt omkring oss). Avsikten är att återvinna mer avfall och få mindre gruvdrift från naturen. Hos EMMA går hållbarhet bortom att bara återvinna material. Det senaste året har vi också fokuserat på att förbättra säkerheten i ordets bredaste betydelse: säkra arbetsförhållanden, säkert fotskydd och säkerhet för miljön.

Vill du veta mer? Ladda ner hållbarhetsrapporten för 2019!


EMMA SAFETY FOOTWEAR: HÅLLBARHETSRAPPORT 2019

Ange din e-postadress och ladda ner EMMA:s hållbarhetsrapport 2019.
(Engelsk version).

Enter your email address and download EMMA's Sustainability Report 2019.